Cum se prepara salata de icre de peste (caras)

salata de icre de pesteAstazi, unul din membrii redactiei a preparat o salata de icre de caras. Caraseii fusesera prinsi in urma cu 2 saptamani (nu in delta) si erau plini de icre. Dupa ce au fost curatate de membrana in care se aflau, icrele au fost puse cu sare si ulei la conservat in frigider.

Asa ca a fost un prilej bun de a revizui un pic reteta publicata si de a exemplifica prin imagini etapele prepararii.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Un comentariu la “Cum se prepara salata de icre de peste (caras)

Comentariu adaugat de Ana Maria Pesterau la data de 17/07/2012 la 3:38 pm

Iasa foarte bun! eu prima data l-am stricat, ca nu am stiut sa il prepar calumea, insa a doua oara a iesit foarte bun.

Spune parerea ta:


Nume *
Email *
Adresa web(adresa sa contina http://)
* toate campurile sunt obligatorii. Adresa de e-mail trebuie sa fie valida. Nu va fi publicata pe site.
Daca apasati pe butonul Comenteaza, inseamna ca sunteti de acord cu regulamentul de postare comentarii a acestui site.