joi, 18 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăPromovareDegustari de vinuri la Crama Dobrogeana - Alcovin Macin

Degustari de vinuri la Crama Dobrogeana – Alcovin Macin

Nu stim cum se intampla dar de fiecare data cand facem cate-o tura prin Dobrogea de Nord, inevitabil ajungem si pe la Crama Dobrogeana din Macin. Unde mai pui la socoteala ca de fiecare data oamenii de acolo ne intampina ca niste adevarate gazde cu bucate alese pe masa si cu tot feluri de vinuri care mai de care.

crama-dobrogeana-alcovin-macin_10Nu suntem experti in vinuri sa ne dam cu parerea la modul cel mai stiintific, insa la indemnul gazdelor noastre, din multitudinea vinurilor ce se produc si imbuteliaza aici, anul acesta am incercat trei sortimente: Renatus alb, o combinatie eleganta intre patru soiuri de renume: Sauvignon Blanc, Chardonnay, Tamaioasa Romaneasca si Muscat Ottonel, Tres Rosae, un cupaj reusit a „3 trandafiri bahici” in care Merlot-ul ofera prospetimea si fructuozitatea, Cabernetul vinozitatea si expresivitatea, iar Feteasca Neagra rotunjimea si echilibrul si Trei Brate, un cupaj deosebit dintre Feteasca Regala, Feteasca Alba si  Tamaioasa Romaneasca.

Concluzia noastra de simpli amatori a fost ca vinurile sunt foarte reusite si foarte bune. Deoarece timpul petrecut la Crama a fost destul de scurt am plecat cu cate un sortiment la bagaj din fiecare vin pentru ca trebuia aprofundat studiul oneologic si musai elaborat un raport cat mai complex.

Alaturi de nenumaratele soiuri de vin prezentate, gazdele noastre ne-au servit cu niste chiftelute dobrogene de te lingeai pe degete nu alta, ce mergeau exceptional alaturi de castravetii murati acolo la crama si de carnaciori din aia subtiri si foarte buni produsi local.

Va recomandam cu drag sa vizitati Crama Dobrogeana in calatoriile voastre prin Dobrogea de Nord ca simtiti un pic din ospitalitatea dobrogeana, sa cunoasteti niste oameni exceptionali care nu se ocupa doar cu producerea si comercializarea vinului ci se implica activ in promovarea turistica a zonei.

.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

delta dunarii fotografie drona

Delta Dunarii vazuta din drona – Galerie fotografii

0
Descoperă frumusețea Deltei Dunării cu o galerie de fotografii aeriene realizate cu drona. Fiecare imagine surprinde peisaje spectaculoase, de la canale întortocheate la habitate...
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM

Resort hotel cormoran uzlina delta dunarii

Resort Cormoran

0