Eliberare permise pescuit ANPA 2017

ANPA a inceput prin filialele sale eliberarea permiselor de pescuit in scop recreativ direct catre pescari pentru Dunare cu bratele sale si Marea Neagra, conform anuntului publicat pe site-ul www.anpa.ro.

 „Eliberarea permiselor de pescuit recreativ pentru anul 2017 se va face la Serviciile teritoriale ANPA/DPIM Constanţa/ANPA sediul central Bucureşti, în fiecare zi de luni a săptămânii, între orele 9-14.

La eliberarea permiselor de pescuit recreativ pentru Dunăre cu braţele sale şi Marea Neagră, solicitanţii vor prezenta CI şi o copie după acesta.”

Permisul eliberat este cartonat, de culoare albastra si este gratuit.

Din comunicatul ANPA lipseste sintagma „… si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari in scop recreativ”.

http://www.anpa.ro/category/s3-anpa/c3-recreativ/


4 comentarii la “Eliberare permise pescuit ANPA 2017

Comentariu adaugat de ANPA publica atribuirea contractelor de utilizarea resurselor acvatice vii in scopul pescuitului recreativ -Blog Info-delta.ro la data de 26/07/2017 la 7:44 am

[…] permite sa pescuim in zonele ce vor fi concesionate catre asociatii. In prezent se elibereaza doar permisele ANPA albastre pentru Dunare cu bratele sale si Marea […]

Comentariu adaugat de Claudiu la data de 31/05/2017 la 8:43 am

Salutare, am luat cartonul albastru, valabil la Dunare si Marea Neagra. Cel de plastic nu mai este valabil.

Comentariu adaugat de Naghi Dorel la data de 30/05/2017 la 4:34 pm

Este linistea dinaintea furtunii, ce urmeaza si cat de curand o sa vedeti.

Comentariu adaugat de Bulancea Moise la data de 30/05/2017 la 1:45 pm

Pt acei pescari recreativ – sportiv care au obținut vize pg pt Dunăre pe anul 2017 cu permis anpa vizat pe 2016, rămân valabile sau este necesar noul permis emis de anpa pe anul 2017 ? Ex ; am obținut 5 vize pg pt pescuit pe Dunăre inclusiv delta dunării cu permis anpa vizat 2016 conform avizului președintelui anpa .Raman valabile in anul 2017 ?

Spune parerea ta:


Nume *
Email *
Adresa web(adresa sa contina http://)
* toate campurile sunt obligatorii. Adresa de e-mail trebuie sa fie valida. Nu va fi publicata pe site.
Daca apasati pe butonul Comenteaza, inseamna ca sunteti de acord cu regulamentul de postare comentarii a acestui site.