joi, 28 martie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariFestivalul Rowmania Fest - editia 4

Festivalul Rowmania Fest – editia 4

Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 aduce la Tulcea, în perioada 29-31 august, cea de-a patra ediție a Festivalului Rowmania Fest, consolidând astfel o tradiție care începe să se contureze din în ce mai puternic: Tulcea este orașul care trebuie vizitat în fiecare an la începutul toamnei!

Festivalul pune la dispoziția doritorilor un weekend cât o vacanță, pentru că vine cu noutăți (ateliere pentru copii, o aventură de două zile de tip quest prin oraș, demonstrații de SUP – Stand Up Paddling), dar nu renunță la niciuna dintre activitățile deja consacrate: competiții de vâslit pe Dunăre și pe lacul Ciuperca, concerte live, expoziții de fotografie pe Faleză și la Teatrul Jean Bart, proiecții de film în aer liber la Piața Civică, o dezbatere pe tema dezvoltării durabile a Deltei și comunităților județului Tulcea, un târg de meșteșugari tradiționali, o defilare cu cai de rasă și, mai ales, cea de-a doua ediție a Delta Rowmania Triathlon – etapă în circuitul național de triatlon.

La fel ca în fiecare an, Ivan Patzaichin îi va întâmpina pe oaspeți și va fi amfitrionul celor trei zile. „Tulcea este un oraș cu personalitate, în care întotdeauna m-am simțit bine. Am fost cu atât mai onorat atunci când, de curând, am devenit cetățean de onoare, și sper să pot contribui, prin acest festival, la ridicarea profilului său. Mi-aș dori ca Tulcea să devină, cu adevărat, o destinație anuală, de neratat la începutul toamnei, atunci când e vremea mai blândă și tocmai bună de plimbare. Iar plimbările cele mai frumoase, dacă mă întrebați pe bine sunt cele pe apă! “ a declarat Ivan Patzaichin, inițiatorul Festivalului și a mișcării Rowmania.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23, sub patronajul Guvernului României și al  Reprezentanței Comisiei Europene în România, cofinanțat de Consiliul Județean Tulcea și Primăria Municipiului Tulcea, şi beneficiază de sprijinul generos al partenerilor și sponsorilor Asociației:

  • DC Communication, Apele Române, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, Raiffeisen Bank, MOL
  • România, Ciuc, Apa Nova Bucuresti, Deltacons Tulcea, Solaris, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret
  • Tulcea, Institutul Balassi – Institutul Maghiar din București, Centrul Cultural Jean Bart, ICEM Tulcea,
  • Mandragora, Transilvania Film, Asociația de Ecoturism din România, Administraţia Rezervaţiei Biosferei
  • Delta Dunării (ARBDD), American Nautics, Egis Nautica și Tour International Danube (TID).

Sursa comunicat de presa Asociaţia “Ivan Patzaichin-Mila 23”

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

repopulare a Complexului lagunar Razim-Sinoe cu icre embrionate de șalău

A demarat acțiunea anuală de lansare de icre embrionate de șalău...

0
În data de 22 martie 2024, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) a desfășurat o primă etapă din seria de activități menite să refacă...

RECOMANDAM