vineri, 29 martie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariProiect de modificare a Legii Rezervatiei Deltei Dunarii

Proiect de modificare a Legii Rezervatiei Deltei Dunarii

In cadrul sedintei Camerei Deputatilor din 24 iunie 2014 a fost adoptata o propunere legislativa pentru modificarea si completarea Art.10, 12 şi 13 din Legea nr.82 din 20 noiembrie 1993 privind constituirea Rezervatiei Biosferei “Delta Dunarii ” cu modificarile si completările ulterioare.

Articolele 10, 12 şi 13  prevad statutul unor suprafete agricole si pisciole din perimetrul rezervatiei Delta Dunarii, precum si sanctiunile si contraventiile care se aplica în cazul incalcarii anumitor articole din aceasta lege.

Prin aceasta initiativa legislativa se propune introducerea unor reglementari referitoare la interzicerea schimbarii destinatiei fostelor amenajari piscicole, cu exceptia situatiei pentru renaturare , motivate de faptul ca teritoriul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii a suferit in ultimii 10 ani o importanta si nedorita transformare prin schimbarea destinatiei fostelor amenajari piscicole in terenuri agricole, scazandu-se suprafata amenajarilor piscicole cu cca 10000 ha.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

pescuit la scrumbie

Pescuitul sezonier la scrumbie în Rezervația Biosferei Delta Dunării 2024 –...

0
Activitatea de pescuit sezonier la scrumbie 2024 se va desfăşura cu respectarea legislaţiei specifice de protecţia mediului în vigoare și a următoarelor condiţii prevăzute...

RECOMANDAM