Emisiuni de pescuit si natura in Delta Dunarii

O colectie ce cuprinde emisiunile de pescuit "In Carlig", din Delta Dunarii la care au participat membrii info-delta.ro
 
 
 

 Fotografii de la filmari:

   
         
   

 

 

Emisiunea 6 - decembrie 2010

Emisiune realizata in decembrie 2010. Lansarea site-ului incarlig.ro, a scolii de pescuit pentru copii si ... recital la stiuca pe incinta piscicola Holbina 1din Delta Dunarii.        Emisiunea de pescuit si natura "In Carlig", realizator Georgian Gheorghe.

Emisiunea 5 - noiembrie 2010

Cea de-a doua emisiune realizata la concursul Pikemaster 2010 desfasurata in incinta Holbina 1.  Filmarile au avut loc in noiembrie 2010, in incinta de pescuit Holbina 1 din Delta Dunarii.           Emisiunea de pescuit si natura "In Carlig", realizator Georgian Gheorghe.

Emisiunea 4 - noiembrie 2010

Prima parte a emisiunii ce prezinta a doua editie a concursului dedicat pescarilor la stiuca intitulat "Pikemaster" Holbina 2010. Filmarile au avut loc in noiembrie 2010, in incinta de pescuit Holbina 1 din Delta Dunarii.         Emisiunea de pescuit si natura "In Carlig", realizator Georgian Gheorghe.

Emisiunea 3 - octombrie 2010

Desi nu ne-am intalnit cu stiuca, nimic nu ne-a impiedicat sa ne distram. Asa este un pescuit adevarat. Uneori prinzi, alteori nu. Important este sa ne simtim bine la pescuit. Filmarile au avut loc in octombrie 2010, in incinta de pescuit Dunavat 1 din Delta Dunarii.       Emisiunea de pescuit si natura "In Carlig", realizator Georgian Gheorghe.

    Articole din sectiune    

Delta Dunarii in imagini

Cele mai frumoase fotografii din Delta Dunarii si nordul Dobrogei

Albume fotografi Delta


Delta Dunarii si nordul Dobrogei fotografiate prin obiectivele aparatelor profesionale

Fotografia ta din Delta

Locul unde vezi fotografiile postate de fanii Deltei Dunarii

Recomandari retete

Recomandari pescuit

Statistici

Articole: 677
Unitati cazare:157
Fotografii:4436
Retete:124
Locuri pescuit:64
Comentarii:485
Ghid in Delta Dunarii:170

Linkuri utile

Orasul Tulcea

Asociatia Pescar Sportiv

Ibis Tours Birdwatching

- Eco Chettusia

......................................................

Website Translator
 

GHID online Delta

Intra in GHID si descopera cele mai frumoase locuri din Delta Dunarii si Dobrogea de Nord

Recomandam

WelsBaltenii de Sus

Adauga in site

Reteta culinara

Atunci cand calatorim prin Dobrogea de Nord si gustam dintr-un preparat de-al locului si ne place, nu plecam pana cand nu ne impartaseste gazda secretul retetei.

Daca ai preparat  o reteta pe baza de peste, sau o reteta care se poate prepara la vatra esti invitatul nostru sa o publici aici.

 

Fotografie din vacanta

Nimic nu se compara cu o vacanta petrecuta in Delta Dunarii! Parca timpul petrecut aici se scurge mult prea repede. Ramanem doar cu amintirile si cu pozele. Aratati si celorlalti cum ati petrecut vacanta in Delta Dunarii.

 

Anunt din Tulcea

Adauga anuntul tau gratuit, fara sa te inregistrezi. Domenii anunturi: vanzari, cumparari, prestari servicii numai pentru judetul Tulcea.

 

Unitate de cazare

De ce sa va inscrieti unitatea dumneavoastra de cazare in acest site? In primul rand pentru ca este gratuit, apoi pentru veti fi prezent in cel mai vizitat site din domeniu.
Beneficiati de:

  • o pagina dedicata;
  • puteti adauga promotii, oferte
  • galerie foto dedicata;
  • nu exista intermediari
  • optimizare pentru motoarele de cautare;
  • link direct catre site-ul dumneavoastra;
  • contorizare reala vizite/ IP.

 

 

Loc de pescuit

Da, stim ca in Delta Dunarii se poate pescui peste tot unde-i apa. Insa exista anumite locuri care au fost testate de catre noi si de catre alti pescari si le publicam in site ca sa puteti beneficia si voi de o partida de pescuit reusita.
Daca ai descoperit la randul tau noi locuri de pescuit in Delta Dunarii sau Dobrogea de Nord, spune-ne si noua, nu le tine numai pentru tine!
 

Impresii, povestiri

Daca iubesti acest minunat loc si doresti sa publici aici impresia ta sub forma unui articol, te asteptam sa ne contactezi la redactia [at] info-delta.ro. Daca ai si fotografii din calatoria ta, ar fi exceptional.

 

 

Loc in ghidul online

Daca esti pasionat la fel ca si noi de Delta Dunarii si Dobrogea de Nord trimite-ne fotografii din locurile unde ai fost si noi le vom araja frumusel pe harta. Nu uita sa ne spui de unde sunt fotografiile si sa ne transmiti coordonatele GPS.

 

Cazare in Delta DunariiArticole noi publicate

Ghid in Delta Dunarii

Comentarii in site