Cimitirul maritim din Sulina

Cimitirul maritim din Sulina este un ansamblu de monumente funerare ce are in compunere cimitirul crestin (cimitirul CED, cimitirul ortodox, cimitirul ortodox de rit vechi- lipovenesc, cimitirul bisericilor europene occidentale), cimitirul bisericilor europene occidentale, cimitirul musulman si cimitirul evreiesc. Aici si-au gasit odihna vesnica marinari, piloti, mecanici de nave, functionari CED, membri ai familiilor lor, locuitorii orasului, persoane decedate prin inec.

Fotografii de info-delta.ro si ENE CALIN

Comentarii:

Comentariu adaugat de ENE CALIN la data de 22/10/2016

Dintre mormintele celebre din cimitirul Sulinei ultimele patru fotografii, in ordine descrescatoare: Giovanni Matteucci- unul dintre cei mai renumiti directori ai casei de navigatie, William Simpson- inginerul sef care a coordonat modernizarea canalului navigabil Sulina, mana dreapta a lui Sir. C.H. Hartley, Printesa Ecaterina Moruzzi- casatorita fara acordul familiei si apoi sezmostenita, iar ultimul unul dintre cele trei morminte din acest cimitir care poarta insemnele pirateriei.


Adauga un comentariu

Adauga poza


Nume *
Email *
Adresa web
(adresa sa contina http://)
* toate campurile sunt obligatorii. Adresa de e-mail trebuie sa
fie valida. Nu va fi publicata pe site.
Cod de verificare *
Daca apasati pe butonul Comenteaza, inseamna ca sunteti de acord cu regulamentul de postare comentarii a acestui site.

Nume *
Email *
Adresa web
(adresa sa contina http://)

Incarca poze
  * toate campurile sunt obligatorii. Adresa de e-mail trebuie sa fie valida. Nu va fi publicata pe site.
  Cod de verificare *
  Daca apasati pe butonul Adauga poza, inseamna ca sunteti de acord cu regulamentul de postare comentarii/fotografii a acestui site.

  Index Ghid in Delta Dunarii

  Adauga in info-delta.ro

  Reteta culinara

  Atunci cand calatorim prin Dobrogea de Nord si gustam dintr-un preparat de-al locului si ne place, nu plecam pana cand nu ne impartaseste gazda secretul retetei.

  Daca ai preparat  o reteta pe baza de peste, sau o reteta care se poate prepara la vatra esti invitatul nostru sa o publici aici.

   

  Fotografie din vacanta

  Nimic nu se compara cu o vacanta petrecuta in Delta Dunarii! Parca timpul petrecut aici se scurge mult prea repede. Ramanem doar cu amintirile si cu pozele. Aratati si celorlalti cum ati petrecut vacanta in Delta Dunarii.

   

  Anunt din Tulcea

  Adauga anuntul tau gratuit, fara sa te inregistrezi. Domenii anunturi: vanzari, cumparari, prestari servicii numai pentru judetul Tulcea.

   

  Unitate de cazare

  De ce sa va inscrieti unitatea dumneavoastra de cazare in acest site? In primul rand pentru ca este gratuit, apoi pentru veti fi prezent in cel mai vizitat site din domeniu.
  Beneficiati de:

  • o pagina dedicata;
  • puteti adauga promotii, oferte
  • galerie foto dedicata;
  • nu exista intermediari
  • optimizare pentru motoarele de cautare;
  • link direct catre site-ul dumneavoastra;
  • contorizare reala vizite/ IP.

   

   

  Loc de pescuit

  Da, stim ca in Delta Dunarii se poate pescui peste tot unde-i apa. Insa exista anumite locuri care au fost testate de catre noi si de catre alti pescari si le publicam in site ca sa puteti beneficia si voi de o partida de pescuit reusita.
  Daca ai descoperit la randul tau noi locuri de pescuit in Delta Dunarii sau Dobrogea de Nord, spune-ne si noua, nu le tine numai pentru tine!
   

  Impresii, povestiri

  Daca iubesti acest minunat loc si doresti sa publici aici impresia ta sub forma unui articol, te asteptam sa ne contactezi la redactia [at] info-delta.ro. Daca ai si fotografii din calatoria ta, ar fi exceptional.

   

   

  Loc in ghidul online

  Daca esti pasionat la fel ca si noi de Delta Dunarii si Dobrogea de Nord trimite-ne fotografii din locurile unde ai fost si noi le vom araja frumusel pe harta. Nu uita sa ne spui de unde sunt fotografiile si sa ne transmiti coordonatele GPS.

   

  Fotografii din Delta Dunarii

   
  ...............................................................
  Prezentare video Delta Dunarii

  Urmareste-ne pe Facebook. Like!

   

   

  Articole noi publicate

  Ghid in Delta Dunarii

  Comentarii in site