Polderul Zaghen

Polderul Zaghen este situat in partea de est a municipiului Tulcea, intercalat intre limita estica a localitatii Tulcea, bratul Tulcea al fluviului Dunarea, la nord si drumul judetean DJ 222C Tulcea-Malcoci.

Zona vizata este amplasata in “incinta indiguita Tulcea-Malcoci-Nufaru”, din punct de vedere administrativ apartinând Primariei municipiului Tulcea si comunei Nufaru.

Din punct de vedere hidrografic, zona se incadreaza in bazinul hidrografic al Dunarii, pe cursul inferior la confluenta cu Delta Dunarii si este identificata ca parte a luncii inundabile a Dunarii.

Fotografii de info-delta.roAdauga un comentariu

Adauga poza


Nume *
Email *
Adresa web
(adresa sa contina http://)
* toate campurile sunt obligatorii. Adresa de e-mail trebuie sa
fie valida. Nu va fi publicata pe site.
Cod de verificare *
Daca apasati pe butonul Comenteaza, inseamna ca sunteti de acord cu regulamentul de postare comentarii a acestui site.

Nume *
Email *
Adresa web
(adresa sa contina http://)

Incarca poze
  * toate campurile sunt obligatorii. Adresa de e-mail trebuie sa fie valida. Nu va fi publicata pe site.
  Cod de verificare *
  Daca apasati pe butonul Adauga poza, inseamna ca sunteti de acord cu regulamentul de postare comentarii/fotografii a acestui site.

  Index Ghid in Delta Dunarii

  Adauga in info-delta.ro

  Reteta culinara

  Atunci cand calatorim prin Dobrogea de Nord si gustam dintr-un preparat de-al locului si ne place, nu plecam pana cand nu ne impartaseste gazda secretul retetei.

  Daca ai preparat  o reteta pe baza de peste, sau o reteta care se poate prepara la vatra esti invitatul nostru sa o publici aici.

   

  Fotografie din vacanta

  Nimic nu se compara cu o vacanta petrecuta in Delta Dunarii! Parca timpul petrecut aici se scurge mult prea repede. Ramanem doar cu amintirile si cu pozele. Aratati si celorlalti cum ati petrecut vacanta in Delta Dunarii.

   

  Anunt din Tulcea

  Adauga anuntul tau gratuit, fara sa te inregistrezi. Domenii anunturi: vanzari, cumparari, prestari servicii numai pentru judetul Tulcea.

   

  Unitate de cazare

  De ce sa va inscrieti unitatea dumneavoastra de cazare in acest site? In primul rand pentru ca este gratuit, apoi pentru veti fi prezent in cel mai vizitat site din domeniu.
  Beneficiati de:

  • o pagina dedicata;
  • puteti adauga promotii, oferte
  • galerie foto dedicata;
  • nu exista intermediari
  • optimizare pentru motoarele de cautare;
  • link direct catre site-ul dumneavoastra;
  • contorizare reala vizite/ IP.

   

   

  Loc de pescuit

  Da, stim ca in Delta Dunarii se poate pescui peste tot unde-i apa. Insa exista anumite locuri care au fost testate de catre noi si de catre alti pescari si le publicam in site ca sa puteti beneficia si voi de o partida de pescuit reusita.
  Daca ai descoperit la randul tau noi locuri de pescuit in Delta Dunarii sau Dobrogea de Nord, spune-ne si noua, nu le tine numai pentru tine!
   

  Impresii, povestiri

  Daca iubesti acest minunat loc si doresti sa publici aici impresia ta sub forma unui articol, te asteptam sa ne contactezi la redactia [at] info-delta.ro. Daca ai si fotografii din calatoria ta, ar fi exceptional.

   

   

  Loc in ghidul online

  Daca esti pasionat la fel ca si noi de Delta Dunarii si Dobrogea de Nord trimite-ne fotografii din locurile unde ai fost si noi le vom araja frumusel pe harta. Nu uita sa ne spui de unde sunt fotografiile si sa ne transmiti coordonatele GPS.

   

  Fotografii din Delta Dunarii

   
  ...............................................................
  Prezentare video Delta Dunarii

  Urmareste-ne pe Facebook. Like!

   

   

  Articole noi publicate

  Ghid in Delta Dunarii

  Comentarii in site