Locuri de pescuit din Delta Dunarii si Dobrogea de Nord

Da, stim ca in Delta Dunarii se poate pescui peste tot unde-i apa. Insa exista anumite locuri ce au fost testate de catre noi si de catre alti pescari si acestea le publicam in aceasta sectiune.
Iar daca esti pescar sportiv si ai descoperit locuri de pescuit in Delta Dunarii sau Dobrogea de Nord, spune-ne si noua, nu le tine numai pentru tine! Fir intins si nu uita sa pescuiesti sportiv!

Cautati locatiile de pescuit publicate
Publicati o locatie de pescuit pe site

Locatie: Canalul Miazazi

Canalul Miazazi va poate da o partida reusita la biban si rosioara. Este un refugiu in calea vantului, atunci cand pe lacuri valurile te indeparteaza de stiuca. Nu se poate ajunge decat cu barca si tot din barca veti cauta pe langa mal bibanii....
Adaugat de Redactia info-delta.ro, la 17/10/2016. Vizualizat de 2504 ori. Comentarii 0   Mai multe detalii

Locatie: Lacul Babadag - la dig

Din localitatea Enisala faci dreapta inspre cetatea Enisala si mai sunt 4 km. Dupa ce treci de cetate sunt niste curbe si imediat dupa ele se face un drum de pamant pe partea stanga . In 2-3 km ajungi la balta. Drumul nu este recomandat pe timp ploios. Balta este super, insa agata in disperare, aproape tot ce este peste mare se baga in stuf.

Acum taxa este 80 de lei. Balta Babadag este o balta completa unde poti prinde crap, anghila, sturion, somn, salau, stiuca, caras.

...
Adaugat de Costel, la 06/07/2016. Vizualizat de 4590 ori. Comentarii 0   Mai multe detalii

Locatie: Lunca 3 - Leonard, Jurilovca

Este super balta ce are canale frumoase. Amenajarea piscicola are 2 balti, cea mare din stanga este de crap, cealalta crap & stiuca. Pe balta de crap trebuie sa faci rezervare altfel risti sa nu prinzi locuri. Se ajunge mergand pe drumul spre Capul Dolosman, in dreptul primariei Jurilovca stanga si apoi a doua strada la dreapta. Drumu-I ok. Specii peste: crap, stiuca, caras. La caras, pe canale taxa parca este 60 ron 24 h. Se pot inchiria si barci, tot cu rezervare. Contact Popov Leonard:072...
Adaugat de Alex, la 12/05/2016. Vizualizat de 9208 ori. Comentarii 1   Mai multe detalii

Locatie: Incinta New Hotel Egreta

Incinta de pescuit New Hotel Egreta are o suprafata totala de 1500 ha, este uriasa, cu locuri de pescuit incredibil de frumoase, de la platouri cu apa mica (0,3-1m), pline de vegetatie, ochirui de apa cu adancimi in jur de 1m, canale cu apa de cca 1-2 m, fara vegetatie, pana la canale de 3-4 m adancime, cu fund tare, curat unde puteti pescui in voie.La ora actuala densitatea de stiuci mari (70-100cm) este fantastica, poti prinde stiuci de 3-4-5-6-7 kg fara efort. Bibanii peste 1 kg sunt un vis r...
Adaugat de Redactia info-delta.ro, la 23/11/2015. Vizualizat de 6468 ori. Comentarii 1   Mai multe detalii

Locatie: La salcii - pe Dunare aproape de Sfantu Gheorghe

Mai sus un pic (adica inspre Tulcea) de confluenta dintre Bratul Sf Gheorghe si canalul Tataru, la aproximativ 500 m sunt zone cu salcii si pe acolo merge crapcean la greu la lanseta cu momitor cu mamaliga si boaba la carlig. Ca punct de reper, locul se repereaza dupa niste salcii mari.  ...
Adaugat de Marius, la 13/11/2015. Vizualizat de 7576 ori. Comentarii 2   Mai multe detalii

Locatie: Lacul Miazazi

Lacul Miazazi este accesibil numai pe cale navigabila. Este cautat de catre pescarii de stiuca in special, in perioada de toamna si primavara atunci cand vegetatia submersa nu mai acopera lacul. Datorita faptului ca lacul are o adancime mica, in perioadele calde de seceta este acoperit aproape in totalitate de bradis si alte plante acvatice fiind impropriu pecuitului la rapitor.  Lacul este concesionat catre SC Raduta Sporting Tours SRL (conform datelor furnizate de catre ARBDD). UPDATE: ...
Adaugat de Redactia info-delta.ro, la 19/10/2015. Vizualizat de 3955 ori. Comentarii 3   Mai multe detalii


    Ultimele comentarii    

Delta Dunarii in imagini

Cele mai frumoase fotografii din Delta Dunarii si nordul Dobrogei

Albume fotografi Delta


Delta Dunarii si nordul Dobrogei fotografiate prin obiectivele aparatelor profesionale

Fotografia ta din Delta

Locul unde vezi fotografiile postate de fanii Deltei Dunarii

Recomandari retete

Recomandari pescuit

Statistici

Articole: 677
Unitati cazare:157
Fotografii:4436
Retete:124
Locuri pescuit:64
Comentarii:485
Ghid in Delta Dunarii:170

Linkuri utile

Orasul Tulcea

Asociatia Pescar Sportiv

Ibis Tours Birdwatching

- Eco Chettusia

......................................................

Website Translator
 

GHID online Delta

Intra in GHID si descopera cele mai frumoase locuri din Delta Dunarii si Dobrogea de Nord

Recomandam

WelsBaltenii de Sus

Adauga in site

Reteta culinara

Atunci cand calatorim prin Dobrogea de Nord si gustam dintr-un preparat de-al locului si ne place, nu plecam pana cand nu ne impartaseste gazda secretul retetei.

Daca ai preparat  o reteta pe baza de peste, sau o reteta care se poate prepara la vatra esti invitatul nostru sa o publici aici.

 

Fotografie din vacanta

Nimic nu se compara cu o vacanta petrecuta in Delta Dunarii! Parca timpul petrecut aici se scurge mult prea repede. Ramanem doar cu amintirile si cu pozele. Aratati si celorlalti cum ati petrecut vacanta in Delta Dunarii.

 

Anunt din Tulcea

Adauga anuntul tau gratuit, fara sa te inregistrezi. Domenii anunturi: vanzari, cumparari, prestari servicii numai pentru judetul Tulcea.

 

Unitate de cazare

De ce sa va inscrieti unitatea dumneavoastra de cazare in acest site? In primul rand pentru ca este gratuit, apoi pentru veti fi prezent in cel mai vizitat site din domeniu.
Beneficiati de:

  • o pagina dedicata;
  • puteti adauga promotii, oferte
  • galerie foto dedicata;
  • nu exista intermediari
  • optimizare pentru motoarele de cautare;
  • link direct catre site-ul dumneavoastra;
  • contorizare reala vizite/ IP.

 

 

Loc de pescuit

Da, stim ca in Delta Dunarii se poate pescui peste tot unde-i apa. Insa exista anumite locuri care au fost testate de catre noi si de catre alti pescari si le publicam in site ca sa puteti beneficia si voi de o partida de pescuit reusita.
Daca ai descoperit la randul tau noi locuri de pescuit in Delta Dunarii sau Dobrogea de Nord, spune-ne si noua, nu le tine numai pentru tine!
 

Impresii, povestiri

Daca iubesti acest minunat loc si doresti sa publici aici impresia ta sub forma unui articol, te asteptam sa ne contactezi la redactia [at] info-delta.ro. Daca ai si fotografii din calatoria ta, ar fi exceptional.

 

 

Loc in ghidul online

Daca esti pasionat la fel ca si noi de Delta Dunarii si Dobrogea de Nord trimite-ne fotografii din locurile unde ai fost si noi le vom araja frumusel pe harta. Nu uita sa ne spui de unde sunt fotografiile si sa ne transmiti coordonatele GPS.

 

Cazare in Delta DunariiArticole noi publicate

Ghid in Delta Dunarii

Comentarii in site