Nicu

despre pescuit si pelicani
info-delta.ro DreamTeam

Sambata cu #GalatiTweeetMeet unde in sfarsit cateva nume si portrete din online s-au transformat pentru mine in persoane cat se poate de reale. Oameni faini care au ras in continuu, un zgomot permanent, un haos de intalnire unde nimeni nu a vorbit de idei, proiecte, de online ci au dat-o pe alte carari de parca toate acestea se stiau, erau vechi si prafuite si nu era cazul ca cineva sa se repete. A fost fix o intalnire ca intre vechi prieteni din Bucuresti, Focsani, Targu Mures, Craiova, Brasov, Galati si Braila. Dragii mei, va salut si abia astept sa ne revedem!

Claudiu Ciobanu, Marius MatacheŞtefan Murgeanu, Cristian China-BirtaPavel Ionuţ, Robitu Angelo, Ciprian Neculai , Bogdan Vlad şi Dana Vlad, Ştefan PatricheSorin Patriche, Corina Pene, Marian Sabo, Daniel Papa, Şerban PăunAlexandra MocanuOana PasatOana ReveicaRaţă VasileFlorea Cristian, Dragoş Geornoiu, Irimescu Răzvan-DamianAlexandru Tunaru, Valentina Florea, Daniel BogdanElena Cîrîc.

Duminica cu serbarea fetitei mele Mara. Pe 15 septembrie implineste 7 anisori asa ca am organizat o frumoasa petrecere pentru ea. Prieteni de-ai ei de la gradinita, de la bloc si de la tati din online. Suna ciudat de la tati din online? Dragii mei, online-ul nu genereaza numai link-uri si comentarii la postari. Uneori el genereaza adevarate prietenii intre familii.

Si Luni cu un eveniment legat tot de fetita mea Mara, prima zi a ei la scoala. Nu va pot descrie emotia ce am ascuns-o atunci cand mi-am lasat fetita in banca la scoala. Era pierduta asa cum eram si eu acum multi ani in urma. Mi-am reamintit perfect unele detalii din prima zi de scoala din viata mea. Credeam ca le-am uitat. Emotiile tari le-au readus la viata. Iata ca am pasit pe o noua treapta a vietii. Mult succes Mara!

15 Comentarii la “3 x perfect”

Scrie un comentariu

Nu jigni, nu spama, adauga doar linkuri ontopic in mesaj. Multumesc!

ferma pupaza
RVP
Ancaar
Categorii
Informare privind ©
Întreg conținutul de pe acest site este protejat de legea dreptului de autor. Informațiile, imaginile de pe acest blog nu pot fi copiate și folosite pe alte site-uri, blog-uri, radio, tv, ziare sau alt mijloc de comunicare în masă fără consimtământul scris al autorului. Am zis!