Nicu

despre pescuit si pelicani
info-delta.ro DreamTeam

Mentalismul DVD Iozefini

Stiu ca sunt trucuri. Si tu stii ca sunt. Numai ca amandoi ne intrebam: “Cum face asta?” Avantajul meu fata de tine este ca din cand in cand  merg cu Leonard Iozefini la pescuit si involuntar ii mai scap cate o intrebare despre secretele meseriei de magician.

Desigur ca acuma urmeaza intrebarea fireasca:“Si-ti spune?” Pai de ce sa nu? Pentru Leo nu-i nimic deosebit in faptul ca-mi dezvaluie din secretele meseriei. Diferenta dintre noi doi se rezuma doar la faptul ca s-a nascut talentat si ca a exersat cateva mii de ore . Doar atat 🙂

Daca am inteles cum sta treaba cu cateva trucuri citind cartea Misterele magiei si urmarind DVD-ul ce insoteste acest ghid, iata ca Leo mi-a citit gandurile si mi-a indeplinit si dorinta de a “intelege” cateva chestii legate de “mentalism” prin lansarea unui nou DVD intitulat Mentalismul pe intelesul tuturor .

Acest nou minicurs pe DVD despre magie, iluzionism si mentalism poate fi comandat de pe site-ul www.iozefini.ro.

Cei care doresc mai mult si vor sa inteleaga mai pe indelete tehnicile si secretele celei mai misterioase arte o pot face direct de la maestrul Iozefini care ofera cursuri de initiere si consiliere in arta magiei.

Abracadabra 🙂

4 Comentarii la “Mentalismul pe intelesul tuturor – Leonard Iozefini”

Scrie un comentariu

Nu jigni, nu spama, adauga doar linkuri ontopic in mesaj. Multumesc!

ferma pupaza
RVP
Ancaar
Categorii
Informare privind ©
Întreg conținutul de pe acest site este protejat de legea dreptului de autor. Informațiile, imaginile de pe acest blog nu pot fi copiate și folosite pe alte site-uri, blog-uri, radio, tv, ziare sau alt mijloc de comunicare în masă fără consimtământul scris al autorului. Am zis!