Nicu

despre pescuit si pelicani
info-delta.ro DreamTeam

Ia uite domnule, luat de valul sarbatorilor de iarna am uitat sa fac bilantul pe 2013 si sa va spun fanilor si fanelor mele ce-mi doresc in 2014. Despre pescuit vorbim noi aicea, da?

Deci dragii mei, anul 2013 a fost foarte slab cantitativ si calitativ in materie de pescuit. Dar asta o stiti deja prin lipsa articolelor prin care ma laudam cu senzationalele capturi prinse prin cele mai fenomenale locuri de pescuit. Un 2013 fara pretentii prea mari pentru ca iesirile la pescuiala au fost rare si uneori pe fuga. Asta este, cand nu prea te duci la peste nici nu prinzi si nici nu ai cum sa-ti “intri in mana”. Fac un efort de memorie si-mi dau seama ca nu am cu ce sa ma laud, nu mi-am doborat recordurile, nu am pescuit la crap, nu am fost la Dunare .. cred ca nu am facut mai nimica din ce-mi propuneam eu pe la inceput de an. Ca o noutate a fost pescuitul pe alte meleaguri, adica in Grecia despre care am scris si un mic tutorial destul de accesat. Dar, dar nu au contat capturile ci iesirile. Iesirile in natura, cu prietenii.

Spre finalul anului onoarea mea de mare pescar a fost salvata de partida de pescuit la stiuca de la Ultima Frontiera. O aventura de mare exceptie!

pescuit-ultima-frontiera_15

In rest … pace si armonie. Pot fi declarat pescarul ecologist al anului 2013. Aproape ca nu am ranit niciun peste, nu am produs drame in familiile pestilor si nu am imbolnavit vecinii cu prajeli. A fost fain. Da, intr-un fel a fost putin dar tare fain.

Pentru 2014 declar ca am devenit suspect de superstitios si nu mai spun ce-mi doresc, ca sa mi se implineasca. Mai invat si eu cate ceva de la copii: “Nu-ti spun dorinta ca dupa aia nu mi se mai implineste”. Na! Dar stati linistiti ca pe parcursul anului o sa punctez, daca o sa fie cazul, fiecare dorinta implinita. Si sa stii ca am planuri mari si dorinte pe masura :D. Iarasi! Hai sa aveti un an bun, tare bun! Fire intinse!

2 Comentarii la “Recensamant pescuit 2013 si planuri pe 2014”

  • Andrei:

    La multi ani, cu sanatate si bucurii! Foarte frumos pestele din poza.
    Ai prins foarte multe specii de pesti. Felicitari! Dar mai lasa cativa pesti si altor pescari, magarusule! 🙂 Fire intinse si indeplinirea planurilor si dorintelor pe acest an! 🙂

Scrie un comentariu

Nu jigni, nu spama, adauga doar linkuri ontopic in mesaj. Multumesc!

ferma pupaza
RVP
Ancaar
Categorii
Informare privind ©
Întreg conținutul de pe acest site este protejat de legea dreptului de autor. Informațiile, imaginile de pe acest blog nu pot fi copiate și folosite pe alte site-uri, blog-uri, radio, tv, ziare sau alt mijloc de comunicare în masă fără consimtământul scris al autorului. Am zis!