Nicu

despre pescuit si pelicani
info-delta.ro DreamTeam

Ce bine-i cand incepi anul de pescuit cu dreptul. Simti ca intradevar acesta va fi ANUL. Anul in care ti se va implini absolut toate dorintele indiferent de-s minuscule, mici, medii, mari sau gigantice. Anul in care vei spulbera efectiv 🙂 toate, dar toate recordurile personale in materie de pescuit. Doamne ce super senzatie ai atunci cand vezi pluta ca se misca si intepi si simti ca ai ceva in carlig si cand prin copca ti se arata captura. Este semnul bunastarii pescaresti a anului ce abia a inceput.

Simti ca toate eforturile tale …

nadireSi asteptarea …

pescuit la copca

Sunt rasplatite din plin …

IMG_0417

Am pasit cu dreptul asa ca pentru anul ce abia a inceput pot sa-mi doresc chestii:

In 2012 2013 o sa dau mai des la crap si neaparat o sa fac o partida de pescuit de 48 de ore.

Trebuie sa ma documentez si sa incerc sa ma aduc un pic la zi cu toate minunatiile aparute in domeniul pescuitului la crap ca-s tare in urma, sau mai bine zis am ramas prea clasic. Accentuez pe cuvantul un pic pentru ca faza cu preparari de boilesuri, nade, prafuri, seminte si alte asemanari inseamna prea mult pentru mine. Dar doua trei vorbe acolo de protocol nu strica.

Nu o sa-mi cumpar scule de crap! Deci bugetul familiei pe 2012 2013 nu va trebui sa sufere rectificari sau amendamente pe aceasta linie bugetara. Si asa cica am prea multe acareturi ce tin de pescuit si ocupa prea mult spatiu din vastele apartamente imperiale. Ma voi limita la ce am si restul voi imprumuta de la prietenii crapari 🙂 Normal ca o sa-i imprumut la randul meu atunci cand iesim dupa salau.

Doi: sa prind o stiuca batrana cu dintii de lana, lunga de 1m si grasa de minim 7  7,5 kg, apoi un grasan de salau trecut de 5 3 kg si la final o crapoaica ce sare de 18 kg ca sa nu am probleme cu minorele. 🙂

Trei: sa pescuiesc mai des pe Dunare. Sper ca voi putea trece de pragul pshihologic al depresiei cauzate de electricieni si plasari si voi reveni la buna dispozitie de alta data.

Patru: mai des ca in 2011 2012 in delta.

Cinci: diversitatea. Renunt un pic la clasicism si o sa experimentez tehnici noi si nade noi.

Eu zic ca-s de ajuns aceste “tinte” pe 2012 2013 si sa auzim numai de bine si musai cu capturi capitale.

Sase: sa ies cu cati mai multi prieteni la pescuit. Ma refer atat la cei din offline cat si cei din online 🙂

Asa este, imi doresc in 2013 cam ce mi-am dorit si in 2012. Ce sa-i faci daca sunt un modest si un perseverent. Sa aveti un an cat mai bun!

 

 

8 Comentarii la “Semne bune anul are”

Scrie un comentariu

Nu jigni, nu spama, adauga doar linkuri ontopic in mesaj. Multumesc!

ferma pupaza
RVP
Ancaar
Categorii
Informare privind ©
Întreg conținutul de pe acest site este protejat de legea dreptului de autor. Informațiile, imaginile de pe acest blog nu pot fi copiate și folosite pe alte site-uri, blog-uri, radio, tv, ziare sau alt mijloc de comunicare în masă fără consimtământul scris al autorului. Am zis!