Nicu

despre pescuit si pelicani
info-delta.ro DreamTeam

2014 a debutat cu 3 medalii: doua de argint si una de bronz. La Campionatul National de Karate Shotokan SKDUN, Mara a ocupat locul 2 la kata si … surpriza surprizelor, locul 3 la kumite. Pentru prima ei participare la un concurs de kumite, a fost foarte bine si foarte motivant. Cu ce emotii am urmarit meciurile, nu cred ca va imaginati. A luptat fara retineri, ofensiv si foarte agresiv chiar daca nu avea experienta in acest tip de competitie si nici prea multe antrenamente la baza. Locul 3 la kumite pot spune ca a fost o surpriza foarte placuta pentru toata lumea.

mara

Mai spuneam de o medalie de argint. Ei bine, este castigata la Campionatul European de Karate Shotokan SKDUN desfasurat la Eger, Ungaria, la proba de sanbon kumite. Nu am prea multe detalii pentru ca in acest moment cand scriu, Mara este inca in deplasare si ca orice copil care se respecta in relatia cu ai sai parinti este “scumpa” la vorba atunci cand avem onoarea sa ne sune. Din fotografiile oficiale de la competitie postate pe facebook, am vazut ca a avut minim 3 competitoare. Deci s-a “luptat” din greu ca sa obtina titlul de vicecampioana europeana. Medalia de argint de la europene a completat palmaresul competitional, fiind singura ce ii lipsea. Si-o dorea foarte mult si pentru asta a muncit pe masura alaturi de colegii de club si de antrenori carora le multumim.

Echipa campionilor europeni ai clubului de karate Dinamic Bucuresti. Tuturor felicitari!!!

echipa

Mara este membra a clubului de karate Dinamic Bucuresti, club condus de catre sensei Francovschi Daniela.

Scrie un comentariu

Nu jigni, nu spama, adauga doar linkuri ontopic in mesaj. Multumesc!

ferma pupaza
RVP
Ancaar
Categorii
Informare privind ©
Întreg conținutul de pe acest site este protejat de legea dreptului de autor. Informațiile, imaginile de pe acest blog nu pot fi copiate și folosite pe alte site-uri, blog-uri, radio, tv, ziare sau alt mijloc de comunicare în masă fără consimtământul scris al autorului. Am zis!