Impresii si povestiri din Delta Dunarii

Daca iubesti acest minunat loc si doresti sa publici aici impresia ta sub forma unui articol, te asteptam sa ne contactezi la redactia [at] info-delta.ro. Daca ai si fotografii din calatoria ta, ar fi exceptional. 

Impresii din Delta Dunarii - Alex Dima

Delta Dunării este una din cele mai frumoase zone ale României. Este atât de complexă şi de variată încât nu o poţi descrie în câteva cuvinte sau fotografii. Reuşind să stau 2 zile în Deltă, am realizat o serie de fotografii prin care am încercat să surprind cât mai multe din calităţile acestei zone. Frumuseţea Deltei este d..

Impresii din Delta Dunarii - Delta Dunarii si oamenii ei - Alex Tomazatos

Cel mai tanar pamant romanesc a fascinat si continua sa o faca. Anual, frumusetile acestuia aduna sute de mii de turisti care intra in Rezervatia Biosferei Delta Dunării. Însă pe lângă cele peste 2000 de specii de insecte, 1200 de specii de plante, 300 de specii de păsări şi peste 100 de specii de peşti, în acest paradis natural mai trăiesc şi aproximativ 16000 d..

Impresii din Delta Dunarii - Liviu Hariton

… este una scurta si directa: pana nu ai facut dreapta sau stanga, de oriunde de pe bratul Sulina, nu poti spune ca ai fost in Delta Dunarii! Nu de putine ori am auzit diversi ”exploratori” care sustineau sus si tare ca au fost in Delta Dunarii dar, de fapt, ei au fost cu pasagerul de la Tulcea la Sulina… Intr-adevar, mergand la Sulina, tai Delta de la un cap la a..

Mega impresie despre Delta Dunarii

In ultimii ani, principalele iesiri in Delta au fost in grupuri mari. Anul acesta am fost 22 de persoane (inclusiv copii) si cativa dintre ei s-au lasat convinsi sa scrie cateva cuvinte. Va prezentam mega parerea despre Delta Dunarii:   Gabi si Aura – Al doilea an în Sfântu Gheorghe nu credeam că ne va aduce aceeaşi relaxare, detaşare şi plăcere ca în pri..

    Articole din sectiune    

Delta Dunarii in imagini

Cele mai frumoase fotografii din Delta Dunarii si nordul Dobrogei

Albume fotografi Delta


Delta Dunarii si nordul Dobrogei fotografiate prin obiectivele aparatelor profesionale

Fotografia ta din Delta

Locul unde vezi fotografiile postate de fanii Deltei Dunarii

Recomandari retete

Recomandari pescuit

Statistici

Articole: 677
Unitati cazare:157
Fotografii:4436
Retete:124
Locuri pescuit:64
Comentarii:485
Ghid in Delta Dunarii:170

Linkuri utile

Orasul Tulcea

Asociatia Pescar Sportiv

Ibis Tours Birdwatching

- Eco Chettusia

......................................................

Website Translator
 

GHID online Delta

Intra in GHID si descopera cele mai frumoase locuri din Delta Dunarii si Dobrogea de Nord

Recomandam

WelsBaltenii de Sus

Adauga in site

Reteta culinara

Atunci cand calatorim prin Dobrogea de Nord si gustam dintr-un preparat de-al locului si ne place, nu plecam pana cand nu ne impartaseste gazda secretul retetei.

Daca ai preparat  o reteta pe baza de peste, sau o reteta care se poate prepara la vatra esti invitatul nostru sa o publici aici.

 

Fotografie din vacanta

Nimic nu se compara cu o vacanta petrecuta in Delta Dunarii! Parca timpul petrecut aici se scurge mult prea repede. Ramanem doar cu amintirile si cu pozele. Aratati si celorlalti cum ati petrecut vacanta in Delta Dunarii.

 

Anunt din Tulcea

Adauga anuntul tau gratuit, fara sa te inregistrezi. Domenii anunturi: vanzari, cumparari, prestari servicii numai pentru judetul Tulcea.

 

Unitate de cazare

De ce sa va inscrieti unitatea dumneavoastra de cazare in acest site? In primul rand pentru ca este gratuit, apoi pentru veti fi prezent in cel mai vizitat site din domeniu.
Beneficiati de:

  • o pagina dedicata;
  • puteti adauga promotii, oferte
  • galerie foto dedicata;
  • nu exista intermediari
  • optimizare pentru motoarele de cautare;
  • link direct catre site-ul dumneavoastra;
  • contorizare reala vizite/ IP.

 

 

Loc de pescuit

Da, stim ca in Delta Dunarii se poate pescui peste tot unde-i apa. Insa exista anumite locuri care au fost testate de catre noi si de catre alti pescari si le publicam in site ca sa puteti beneficia si voi de o partida de pescuit reusita.
Daca ai descoperit la randul tau noi locuri de pescuit in Delta Dunarii sau Dobrogea de Nord, spune-ne si noua, nu le tine numai pentru tine!
 

Impresii, povestiri

Daca iubesti acest minunat loc si doresti sa publici aici impresia ta sub forma unui articol, te asteptam sa ne contactezi la redactia [at] info-delta.ro. Daca ai si fotografii din calatoria ta, ar fi exceptional.

 

 

Loc in ghidul online

Daca esti pasionat la fel ca si noi de Delta Dunarii si Dobrogea de Nord trimite-ne fotografii din locurile unde ai fost si noi le vom araja frumusel pe harta. Nu uita sa ne spui de unde sunt fotografiile si sa ne transmiti coordonatele GPS.

 

Cazare in Delta DunariiArticole noi publicate

Ghid in Delta Dunarii

Comentarii in site