Promoveaza si tu Delta Dunarii

Atunci cand am gandit acest proiect, am pornit de la ideea sa aratam tuturor frumusetea Deltei Dunarii asa cum o vedem noi, niste simpli calatori iubitori de natura. Apoi, treptat am descoperit si partea mai putin vazuta si cunoscuta a Dobrogei de Nord: istoria, cultura, religia, arta culinara specifica. Asa ca in scurt timp am ales si sloganul: Redescopera Delta Dunarii si Dobrogea de Nord.
 
Cu timpul, din ce in ce mai multi prieteni s-au alaturat proiectului nostru, contribuind cu fotografii, informatii, corectii, sugestii dar si critici. Ei au inteles pasiunea noastra si eforturile depuse pentru promovarea acestei zone a Romaniei si faptul ca noi nu concuram cu nimeni ci doar dorim sa facem ceva frumos.
 
Daca iubesti Delta Dunarii, aceasta minunata parte a tarii noastre si daca doresti, poti sa te alaturi acestui grup de pasionati si sa contribui cu ce doresti tu: fotografii, articole si impresii de calatorie, articole de interes general, retete culinare, pescuit, orice tine de Dobrogea de Nord.
 
Multumim celor care inteleg si apreciaza munca noastra. Celor care inteleg efortul nostru de a va prezenta locuri frumoase si multe informatii. Celor care inteleg notiunea de a oferi nu numai de a lua. Daca ai ajuns pe acest site, acest lucru se datoreaza faptului ca multe persoane dinaintea ta s-au implicat si au contribuit la cladirea lui.

De aceea te invitam sa contribui si tu, astfel incat si altii sa beneficieze de pe urma vizitei tale pe site.  Avem un loc pentru fiecare idee de-a ta, pentru fiecare gand, pentru fiecare fotografie. 
 
Stii ce este fain la acest proiect? Faptul ca este independent, nu serveste interesele nimanui, poate promova orice merita si mai ales ca prezinta totul din punctul de vedere al calatorului nu al vreunui business.
 

Delta Dunarii in imagini

Cele mai frumoase fotografii din Delta Dunarii si nordul Dobrogei

Albume fotografi Delta


Delta Dunarii si nordul Dobrogei fotografiate prin obiectivele aparatelor profesionale

Fotografia ta din Delta

Locul unde vezi fotografiile postate de fanii Deltei Dunarii

Recomandari retete

Statistici

Articole: 677
Unitati cazare:157
Fotografii:4436
Retete:124
Locuri pescuit:64
Comentarii:485
Ghid in Delta Dunarii:170

Linkuri utile

Orasul Tulcea

Asociatia Pescar Sportiv

Ibis Tours Birdwatching

- Eco Chettusia

......................................................

Website Translator
 

GHID online Delta

Intra in GHID si descopera cele mai frumoase locuri din Delta Dunarii si Dobrogea de Nord

Recomandam

WelsBaltenii de Sus

Adauga in site

Reteta culinara

Atunci cand calatorim prin Dobrogea de Nord si gustam dintr-un preparat de-al locului si ne place, nu plecam pana cand nu ne impartaseste gazda secretul retetei.

Daca ai preparat  o reteta pe baza de peste, sau o reteta care se poate prepara la vatra esti invitatul nostru sa o publici aici.

 

Fotografie din vacanta

Nimic nu se compara cu o vacanta petrecuta in Delta Dunarii! Parca timpul petrecut aici se scurge mult prea repede. Ramanem doar cu amintirile si cu pozele. Aratati si celorlalti cum ati petrecut vacanta in Delta Dunarii.

 

Anunt din Tulcea

Adauga anuntul tau gratuit, fara sa te inregistrezi. Domenii anunturi: vanzari, cumparari, prestari servicii numai pentru judetul Tulcea.

 

Unitate de cazare

De ce sa va inscrieti unitatea dumneavoastra de cazare in acest site? In primul rand pentru ca este gratuit, apoi pentru veti fi prezent in cel mai vizitat site din domeniu.
Beneficiati de:

  • o pagina dedicata;
  • puteti adauga promotii, oferte
  • galerie foto dedicata;
  • nu exista intermediari
  • optimizare pentru motoarele de cautare;
  • link direct catre site-ul dumneavoastra;
  • contorizare reala vizite/ IP.

 

 

Loc de pescuit

Da, stim ca in Delta Dunarii se poate pescui peste tot unde-i apa. Insa exista anumite locuri care au fost testate de catre noi si de catre alti pescari si le publicam in site ca sa puteti beneficia si voi de o partida de pescuit reusita.
Daca ai descoperit la randul tau noi locuri de pescuit in Delta Dunarii sau Dobrogea de Nord, spune-ne si noua, nu le tine numai pentru tine!
 

Impresii, povestiri

Daca iubesti acest minunat loc si doresti sa publici aici impresia ta sub forma unui articol, te asteptam sa ne contactezi la redactia [at] info-delta.ro. Daca ai si fotografii din calatoria ta, ar fi exceptional.

 

 

Loc in ghidul online

Daca esti pasionat la fel ca si noi de Delta Dunarii si Dobrogea de Nord trimite-ne fotografii din locurile unde ai fost si noi le vom araja frumusel pe harta. Nu uita sa ne spui de unde sunt fotografiile si sa ne transmiti coordonatele GPS.

 

Cazare in Delta Dunarii



Articole noi publicate

Ghid in Delta Dunarii

Comentarii in site