Regulament pentru utilizarea site-ului

Inainte sa navigati pe acest site trebuie sa stiti ca www.info-delta.ro este un proiect independent menit sa promoveze Delta Dunarii si Dobrogea de Nord. Nu suntem firma/operator/intermediar servicii turistice!

 

In alta ordine de idei, pentru a utiliza acest site trebuie sa cititi si sa acceptati toate regurile descrise mai jos si sa fiti de acord cu ele. Navigarea in continuare pe acest site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile impuse de noi.
 1. Imaginile prezentate pe acest site sunt proprietatea info-delta.ro si a colaboratorilor sai, fiind aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor impreuna cu textele publicate, iar folosirea lor in alt scop decat cel informativ personal, fara obtinerea unui acord in prealabil de la detinatorul de drept, se pedepseste conform legilor in vigoare. Fisierele si obiectele de constructie/programare ale acestui site sunt proprietatea info-delta.ro. Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.
 2. Imaginile, serviciile oferite, textele publicate sunt oferite pe principiul “asa cum sunt”. Nu avem pretentia ca cele prezentate exprima 100% realitatea sau veridicitatea informatiei. Pentru aceasta consultati serviciile de specialitate.
 3. Materialele si serviciile din acest site ar putea sa nu mai fie actuale, iar info-delta.ro nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site, decat in urma unei adrese exprese din partea partenerilor sau a colaboratorilor acestui site. La constatarea sau semnalarea unor inadvertente sau a unor erori se va incerca corectarea acestora.
 4. Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor partilor implicate si pot fi schimbate sau modificate oricand la cererea acestora.
 5. Utilizatorul website-ului intelege si accepta faptul ca la inscrierea (adaugarea) sau transmiterea de imagini, informatii ori texte catre site, ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acestora si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile intelectuale asupra lor. In cazul in care se constata o incalcare privind drepturile de autor info-delta.ro va lua masuri imediate pentru remedierea acestui aspect.
 6. Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site, cedeaza drept de folosinta a acestora catre info-delta.ro.
 7. Utilizatorii website-ului inteleg si accepta ca info-delta.ro este absolvita de orice raspundere pentru anunturile, comentariile, informatiile, fotografiile postate de utilizatori pe site.
 8. Info-delta.ro isi rezerva dreptul de a nu publica anumite materiale/imagini transmise, fara a da explicatii suplimentare.
 9. Info-delta.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba atat continutul, cat si structura website-ului in orice moment si fara o notificare prealabila.
 10. Legaturile spre alte site-uri de pe acest site sunt oferite doar pentru a va ajuta. Daca utilizati aceste legaturi veti parasi info-delta.ro, neasumandu-ne nicio responsabilitate pentru aceste site-uri sau pentru continutul sau software-ul lor. Daca decideti sa le utilizati, o faceti pe propria raspundere.
 11. La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale pentru a beneficia de serviciile oferite de catre info-delta.ro. Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor dumneavoastra personale si ne angajam sa nu le transmitem catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse si pentru informari cu privire la acest site.
 12. Orice alte informatii, in afara de cele personale, orice materiale, informatii sau alte comunicari pe care le transmiteti site-ului vor fi considerate neconfidentiale iar info-delta.ro nu va avea nici o obligatie cu privire la aceste comunicarii.
 13. Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam/divulgam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.
 14. Este interzisa transmiterea catre site a orice material ilegal, amenintator, liberal, defaimator, obscen, pornografic sau orice material care violeaza legea sau lezeaza drepturile omului.
 15. Modificarea neautorizata a acestui site web constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitatea de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.
 16. Info-delta.ro poate schimba aceste conditii oricand prin modificarea acestui anunt. Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic, pentru a revedea aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale site-ului.
 17. Publicarea comentariilor in diferite sectiuni ale site-ului se va face tinand cont de prezentul Regulament pentru utilizarea site-ului precum si de Regulamentul de postare comentarii.

Delta Dunarii in imagini

Cele mai frumoase fotografii din Delta Dunarii si nordul Dobrogei

Albume fotografi Delta


Delta Dunarii si nordul Dobrogei fotografiate prin obiectivele aparatelor profesionale

Fotografia ta din Delta

Locul unde vezi fotografiile postate de fanii Deltei Dunarii

Recomandari retete

Recomandari pescuit

Statistici

Articole: 677
Unitati cazare:157
Fotografii:4436
Retete:124
Locuri pescuit:64
Comentarii:485
Ghid in Delta Dunarii:170

Linkuri utile

Orasul Tulcea

Asociatia Pescar Sportiv

Ibis Tours Birdwatching

- Eco Chettusia

......................................................

Website Translator
 

GHID online Delta

Intra in GHID si descopera cele mai frumoase locuri din Delta Dunarii si Dobrogea de Nord

Recomandam

WelsBaltenii de Sus

Adauga in site

Reteta culinara

Atunci cand calatorim prin Dobrogea de Nord si gustam dintr-un preparat de-al locului si ne place, nu plecam pana cand nu ne impartaseste gazda secretul retetei.

Daca ai preparat  o reteta pe baza de peste, sau o reteta care se poate prepara la vatra esti invitatul nostru sa o publici aici.

 

Fotografie din vacanta

Nimic nu se compara cu o vacanta petrecuta in Delta Dunarii! Parca timpul petrecut aici se scurge mult prea repede. Ramanem doar cu amintirile si cu pozele. Aratati si celorlalti cum ati petrecut vacanta in Delta Dunarii.

 

Anunt din Tulcea

Adauga anuntul tau gratuit, fara sa te inregistrezi. Domenii anunturi: vanzari, cumparari, prestari servicii numai pentru judetul Tulcea.

 

Unitate de cazare

De ce sa va inscrieti unitatea dumneavoastra de cazare in acest site? In primul rand pentru ca este gratuit, apoi pentru veti fi prezent in cel mai vizitat site din domeniu.
Beneficiati de:

 • o pagina dedicata;
 • puteti adauga promotii, oferte
 • galerie foto dedicata;
 • nu exista intermediari
 • optimizare pentru motoarele de cautare;
 • link direct catre site-ul dumneavoastra;
 • contorizare reala vizite/ IP.

 

 

Loc de pescuit

Da, stim ca in Delta Dunarii se poate pescui peste tot unde-i apa. Insa exista anumite locuri care au fost testate de catre noi si de catre alti pescari si le publicam in site ca sa puteti beneficia si voi de o partida de pescuit reusita.
Daca ai descoperit la randul tau noi locuri de pescuit in Delta Dunarii sau Dobrogea de Nord, spune-ne si noua, nu le tine numai pentru tine!
 

Impresii, povestiri

Daca iubesti acest minunat loc si doresti sa publici aici impresia ta sub forma unui articol, te asteptam sa ne contactezi la redactia [at] info-delta.ro. Daca ai si fotografii din calatoria ta, ar fi exceptional.

 

 

Loc in ghidul online

Daca esti pasionat la fel ca si noi de Delta Dunarii si Dobrogea de Nord trimite-ne fotografii din locurile unde ai fost si noi le vom araja frumusel pe harta. Nu uita sa ne spui de unde sunt fotografiile si sa ne transmiti coordonatele GPS.

 

Cazare in Delta DunariiArticole noi publicate

Ghid in Delta Dunarii

Comentarii in site