Regulament postare comentarii

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti posta comentariile dumneavoastra pe site-ul www.info-delta.ro si vine ca o completare a Regulamentului pentru utilizarea site-ului.
 
Accesul si utilizarea site-ului www.info-delta.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Postarea opiniilor/comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
 1. In unele sectiuni este necesara o validare de catre utilizator a comentariului postat. Introduceti o adresa de mail valida pentru confirmarea inregistrarii. Adresa de e-mail ramane confidentiala si nu va fi dezvaluita nici unei terte persoane si nici nu va fi publicata pe site.
 2. In campul “Nume” se introduce numele dumneavoastra sau pseudonimul.
 3. Este interzis spam-ul (postari multiple ale aceluiasi comentariu).
 4. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse.
 5. Sunt permise numai comentariile in limba romana. Comentariile ce contin prescurtari abuzive, precum si scrierea cu tz,sh, k, y este interzisa, cu exceptia cazurilor in care pot aparea confuzii.
 6. Comentariile in contradictoriu cu cele postate de alti utilizatori se fac in limita bunului simt, fara jigniri.
 7. Fiind un site de turism va rugam sa va abtineti de la comentarii cu teme politice.
Comentariile exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale Redactiei (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre aceasta), motiv pentru care nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane.
Redactia info-delta.ro nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete a comentariilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informatii prezentate. Comentariile exprima punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale Redactiei info-delta.ro.
Redactia info-delta.ro isi rezerva dreptul de a sterge orice comentariu si de a interzice postarea comentariilor oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii, fara a da explicatii ulterioare.

Delta Dunarii in imagini

Cele mai frumoase fotografii din Delta Dunarii si nordul Dobrogei

Albume fotografi Delta


Delta Dunarii si nordul Dobrogei fotografiate prin obiectivele aparatelor profesionale

Fotografia ta din Delta

Locul unde vezi fotografiile postate de fanii Deltei Dunarii

Recomandari pescuit

Statistici

Articole: 677
Unitati cazare:157
Fotografii:4436
Retete:124
Locuri pescuit:64
Comentarii:485
Ghid in Delta Dunarii:170

Linkuri utile

Orasul Tulcea

Asociatia Pescar Sportiv

Ibis Tours Birdwatching

- Eco Chettusia

......................................................

Website Translator
 

GHID online Delta

Intra in GHID si descopera cele mai frumoase locuri din Delta Dunarii si Dobrogea de Nord

Recomandam

WelsBaltenii de Sus

Adauga in site

Reteta culinara

Atunci cand calatorim prin Dobrogea de Nord si gustam dintr-un preparat de-al locului si ne place, nu plecam pana cand nu ne impartaseste gazda secretul retetei.

Daca ai preparat  o reteta pe baza de peste, sau o reteta care se poate prepara la vatra esti invitatul nostru sa o publici aici.

 

Fotografie din vacanta

Nimic nu se compara cu o vacanta petrecuta in Delta Dunarii! Parca timpul petrecut aici se scurge mult prea repede. Ramanem doar cu amintirile si cu pozele. Aratati si celorlalti cum ati petrecut vacanta in Delta Dunarii.

 

Anunt din Tulcea

Adauga anuntul tau gratuit, fara sa te inregistrezi. Domenii anunturi: vanzari, cumparari, prestari servicii numai pentru judetul Tulcea.

 

Unitate de cazare

De ce sa va inscrieti unitatea dumneavoastra de cazare in acest site? In primul rand pentru ca este gratuit, apoi pentru veti fi prezent in cel mai vizitat site din domeniu.
Beneficiati de:

 • o pagina dedicata;
 • puteti adauga promotii, oferte
 • galerie foto dedicata;
 • nu exista intermediari
 • optimizare pentru motoarele de cautare;
 • link direct catre site-ul dumneavoastra;
 • contorizare reala vizite/ IP.

 

 

Loc de pescuit

Da, stim ca in Delta Dunarii se poate pescui peste tot unde-i apa. Insa exista anumite locuri care au fost testate de catre noi si de catre alti pescari si le publicam in site ca sa puteti beneficia si voi de o partida de pescuit reusita.
Daca ai descoperit la randul tau noi locuri de pescuit in Delta Dunarii sau Dobrogea de Nord, spune-ne si noua, nu le tine numai pentru tine!
 

Impresii, povestiri

Daca iubesti acest minunat loc si doresti sa publici aici impresia ta sub forma unui articol, te asteptam sa ne contactezi la redactia [at] info-delta.ro. Daca ai si fotografii din calatoria ta, ar fi exceptional.

 

 

Loc in ghidul online

Daca esti pasionat la fel ca si noi de Delta Dunarii si Dobrogea de Nord trimite-ne fotografii din locurile unde ai fost si noi le vom araja frumusel pe harta. Nu uita sa ne spui de unde sunt fotografiile si sa ne transmiti coordonatele GPS.

 

Cazare in Delta DunariiArticole noi publicate

Ghid in Delta Dunarii

Comentarii in site