Contribuie!

Promoveaza si tu Delta Dunarii si Dobrogea de Nord!

Atunci cand am gandit acest proiect, am pornit de la ideea sa aratam tuturor frumusetea Deltei Dunarii asa cum o vedem noi, niste simpli calatori iubitori de natura. Apoi, treptat am descoperit si partea mai putin vazuta si cunoscuta a Dobrogei de Nord: istoria, cultura, religia, arta culinara specifica. Asa ca in scurt timp am ales si sloganul: Redescopera Delta Dunarii si Dobrogea de Nord.

Cu timpul, din ce in ce mai multi prieteni s-au alaturat proiectului nostru, contribuind cu fotografii, informatii, corectii, sugestii dar si critici. Ei au inteles pasiunea noastra si eforturile depuse pentru promovarea acestei zone a Romaniei si faptul ca noi nu concuram cu nimeni ci doar dorim sa facem ceva frumos.

Daca iubesti Delta Dunarii, aceasta minunata parte a tarii noastre si daca doresti, poti sa te alaturi acestui grup de pasionati si sa contribui cu ce doresti tu: fotografii, articole si impresii de calatorie, articole de interes general, retete culinare, pescuit, orice tine de Dobrogea de Nord. Avem un loc pentru fiecare idee de-a ta, atat in site cat si in blog, asa ca nu mai ramane decat sa iei legatura cu noi.

Din pacate nu putem sa te recompensam material, dar te vom rasplati cu multumirile noastre si cu link-uri catre site-ul tau.

Si stii ce este fain la acest proiect? Faptul ca este independent, nu serveste interesele nimanui, poate promova pe cine doreste si pe cine merita.

Va multumim anticipat!

4 comentarii la “Contribuie!

Comentariu adaugat de gelu ghetiu la data de 13/01/2012 la 6:03 pm

sunt multumit

Comentariu adaugat de info-delta.ro la data de 03/08/2011 la 2:02 pm

Buna Daniela,
poti publica fotografiile tale din Delta Dunarii aici:
http://www.info-delta.ro/fotografii-vizitatori-dunare-15/

accesand linkul:
http://www.info-delta.ro/fotografii-vizitatori-dunare-15/inregistreaza.html

Multumim

Comentariu adaugat de Daniela la data de 30/07/2011 la 4:17 pm

Buna ziua.Doresc sa public mai multe poze din Delta Dunarii. Iubesc delta,si vreau sa arat tuturor ce minunata este. Va multumesc.

Comentariu adaugat de Liliana la data de 26/06/2011 la 11:36 am

Eu pot sa va fac cunoscuti la Madrid.Spuneti-mi de ce aveti nevoie?

Spune parerea ta:


Nume *
Email *
Adresa web(adresa sa contina http://)
* toate campurile sunt obligatorii. Adresa de e-mail trebuie sa fie valida. Nu va fi publicata pe site.
Daca apasati pe butonul Comenteaza, inseamna ca sunteti de acord cu regulamentul de postare comentarii a acestui site.