joi, 20 iunie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăPromovareIn vizita la Crama Dobrogeana - Alcovin Macin

In vizita la Crama Dobrogeana – Alcovin Macin

Inca din 2010, nu poate exista tura in Nordul Dobrogei fara sa trecem si pe la prietenii nostrii de la Alcovin Macin. Si mai ales acuma in octombrie cand mustul pisca la limba iar bunii gospodari deja incep pregatirile pentru sezonul turistic 2013.

Ce am gasit nou la producatorul de vinuri? Si nu ne referim la sortimente de vinuri pentru ca sunt destule noutati aici ci la proiecte destinate turistilor. Ei bine, in premiera ne-a fost prezentata o idee aflata intr-o faza destul de avansata de realizare, un magazin de prezentare si desfacere, destinat exclusiv turistilor.

Pe langa vinurile propuse spre vanzare, noi sau invechite, din toate gamele realizate de producator, turistii vor putea achizitiona si suveniruri;mai pot vizita Sala Trofeelor, cele doua spatii in care se realizeaza degustarile de vinuri (Crama Dobrogeana cu 50 de locuri si Pivnita Lui Terente cu 12 locuri).

Concomitent cu realizarea lucrarilor la magazinul de prezentare si desfacere, cei de la Vinurile de Macin, pregatesc si o sala cu baricuri, inca o vinoteca ce va avea in componenta cusete individuale de 50 si 100 sticle, pentru cei care-si doresc sa inchirieze un spatiu, in care pot sa-si depoziteze vinul, pentru invechit, in conditii optime.

Pentru ca din luna octombrie 2011, firma Alcovin Macin, a devenit si furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei, ocazie cu care s-a inmanat M.S. Regelui Mihai I si cheia Cramei Regale, au debutat si lucrarile la acest obiectiv, ce va putea fi vizitat, in circa 2-3 ani si de turisti.

Am aflat spre bucuria noastra ca lucrarile destinate activitatilor turistice nu se opresc aici. Faptul ca de la an la an, creste numarul de turisti care viziteaza Parcul National Muntii Macinului, Bratul Vechi al Dunarii, Delta Dunarii, manastirile din nordul Dobrogei, cetatile romane si celelalte obiective turistice, impulsioneaza producatorul de la Macin sa se gandeasca la o sala de degustare de capacitate mai mare si binenteles, la o structura de primire turistica.

Daca aveti drum prin Macin va invitam sa degustati un vin bun la Curtea Regala – Vinuri de Macin.

.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Porumbel gulerat – Columba palumbus

Porumbel gulerat – Columba palumbus

0
Generalitati: Este o specie de pasăre de talie medie, fiind mai mare decât porumbelul domestic.Descriere: (38 - 45 cm) . Penajul său general este...

RECOMANDAM