joi, 18 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

La plopi

Pentru voi doar un loc banal de pe bratul Sulina, pe malul stang in apropiere de Gorgova. Pentru mine „la plopi” insemna mult mai mult. Sase ani am stat aici, cu cortul la umbra acestor plopi batrani impreuna cu multi prieteni. Aici s-au legat si s-au destramat prietenii. Aici s-au luat decizii ce au schimbat cursul vietii pentru multi prieteni de-ai mei. Aici s-au nascut amintiri si povesti care vor tine pana la adanci batraneti. Aici s-a nascut ideea unui site despre Delta Dunarii.

Cand am trecut zilele trecute cu pasagerul pe langa ei, brusc am fost invadat de amintiri si neavand cui sa le impartasesc, am inceput sa-mi sun vechii camarazi de cort : Sunt „la plopi”! Nu mai este zona asa cum o stiai pe vremuri, dar plopii sunt la locul lor chiar daca au pus piatra!

Pentru camarazii de cort ce m-au insotit de-a lungul timpului „la plopii” din Delta Dunarii, le dedic o fotografie de pe vremuri cu „plaja de la plopi”.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

delta dunarii fotografie drona

Delta Dunarii vazuta din drona – Galerie fotografii

0
Descoperă frumusețea Deltei Dunării cu o galerie de fotografii aeriene realizate cu drona. Fiecare imagine surprinde peisaje spectaculoase, de la canale întortocheate la habitate...
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM