vineri, 29 martie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăInformariProiectul de act normativ ce reglementa puterea motoarelor ambarcatiunilor din Delta Dunarii...

Proiectul de act normativ ce reglementa puterea motoarelor ambarcatiunilor din Delta Dunarii a fost retras

Pe adresa redactiei am primit informarea ARBDD privind propunerea de act normativ pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 538/2015 pentru aprobarea Regulilor privind accesul și circulația navelor și ambarcațiunilor pe canalele și lacurile interioare din perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării. 

„În urma discuțiilor purtate cu factorii interesați de modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 538/2015 pentru aprobarea Regulilor privind accesul și circulația navelor și ambarcațiunilor pe canalele și lacurile interioare din perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării postată pe siteul ARBDD, vă informăm că în data de 03.10.2017 va avea loc o nouă întâlnire privind consultarea proiectului de act normativ supus dezbaterii publice.

Din aceste considerente, ARBDD va retrage de pe siteul instituției proiectul de act normativ, urmând ca după întâlnirea programată să posteze proiectul de act normativ actualizat cu amendamentele care corespund realităților din RBDD și care să conducă la o aplicare imediată și eficientă a legii.

În procesul de elaborare a proiectului de act normativ vor fi respectate regulile de aplicare pentru asigurarea transparenței decizionale în administrația publică prevăzute de Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională.”

Sursa comunicat presa ARBDD

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

pescuit la scrumbie

Pescuitul sezonier la scrumbie în Rezervația Biosferei Delta Dunării 2024 –...

0
Activitatea de pescuit sezonier la scrumbie 2024 se va desfăşura cu respectarea legislaţiei specifice de protecţia mediului în vigoare și a următoarelor condiţii prevăzute...

RECOMANDAM

Pensiunea 4 Salcii din Balteni de Sus

Pensiunea 4 Salcii

0