0

O serie de filmari, montaje video si emisiuni TV din Delta Dunarii la care au participat membri echipei siteului info-delta.ro.

DISTRIBUIȚI

Ultimele articole

Cu canoea in Delta Dunarii

Urca-te intr-o canoe sau intr-un caiac si redescopera Delta Dunarii. Si daca te insoteste si copilul tau in aceasta calatorie este extraordinar! Niciodata nu este prea tarziu sa descoperiti impreuna natura ce va inconjoara.  

Pescuit la rapitor in Mila 23

Pescuit la rapitor in Mila 23, Delta Dunarii  

Pescuit Ultima Frontiera – Periprava

Pescuit la stiuca in incintele Complexului Ultima Frontiera, Periprava Delta Dunarii.

Episodul pilot – Emisiunea „In Carlig”

Episodul pilot realizat in Delta Dunarii de catre echipa www.info-delta.ro in colaborare cu redactia emisiunii tv "In Carlig".  

Articole din sectiune

Va recomandam sa cititi

CORMORAN RESORT - confort si traditie in Delta Dunarii

Delta Dunarii are farmecul ei aparte si surprinde cu peisaje pitoresti in fiecare anotimp. Toamna, spre exemplu, nimic nu este mai placut decat sa pornesti aventura pe canalele Deltei, sa te cufunzi in raiul pasarilor si sa simti cum stuful, nuferii si salciile te imbratiseaza. Pentru…

Tura cu canoea in Delta Dunarii

Stiti voi cum vine treaba asta? Daca prinzi gustul sa explorezi Delta Dunarii de la nivelul firului de apa, apoi nici ca te mai poti lasa de asta. Indiferent daca esti intr-un caiac sau intr-o canoe, experienta ce ti-o ofera o calatorie lenta pe canalele din…