Centrul de vizitare Sulina
0

Categorie afacere:
Adresa: Strada 1,nr 188, Sulina, România
Descriere afacere: Centrul de vizitare Sulina Adresa: loc. Sulina, Str. I-a nr. 118 Program de functionare: In timpul sezonului turistic (mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie): Luni - inchis, Marti- Vineri: 08.00 – 15.00, Sambata – Duminica: 08.00 -11.00 Centrul de Vizitare de la Sulina este situat pe malul Dunării și oferă vizitatorilor o experiență legată de caracterul natural și cultural unic al sectorului pontic al Rezervației Biosferei Delta Dunării (RBDD). Este o sursă de încurajare a unei mai largi explorări atât a Deltei Dunării cât și a orașului Sulina. Centrul de Vizitare Sulina găzduiește în fiecare săptămână activități de informare și conștientizare, precum și ateliere practice și artistice adresate multitudinii de aspecte ale biodiversității RBDD, obiceiurilor și activităților tradiționale, abordând teme de importanță mondială (cum ar fi: poluarea, schimbările climatice, drepturile omului, zonele urbane, dezastre naturale, drepturile copilului, etc..).
În cadrul acestor activități educative, dar și în cadrul celebrărilor evenimentelor de mediu, sunt puse la dispoziția elevilor materiale informative, video și audio, referate, prezentări power - point, dar și posibilitatea de a observa în mijlocul naturii, prin vizite în teren, aglomerări de păsări sau plante strict protejate, precum volbura de nisip de pe plaja Sulina.  

Amplasarea pe harta serviciilor

Ai o afacere/firma in judetul Tulcea si-ti doresti ca aceasta sa fie gasita pe Harta online a afacerilor din judetul Tulcea? Nimic mai simplu, apasa butonul inregistreaza, completeaza datele solicitate si afacerea ta va fi vizibila imediat.


Adaugat la 25/02/2018
Vizualizari 739 ori

DISTRIBUIȚI

Semnaleaza o eroare/neconcordanta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ULTIMELE COMENTARII