Salut prieteni pescari. Pentru cei care nu stiu vreau sa va prezint cele doua balti de la Salcioara sau 6 Martie cum o mai stiu unii, balti aflate in judetul Tulcea. Am pescuit si in balta mare si in cea mica si de amindoua am fost multumit. Ca sfat, pe balta mare nu prea sunt asa multe locuri de pescuit. Sunt vreo sase pana in bariera iar dupa ce se trece de aceasta si se ajunge pe digul de piatra veti mai gasi locuri foarte bune. In schimb pe balta mica sint locuri foarte multe. Ca speci de peste ce se pot prinde: somn, caras, platica, biban, stiuca, rosioara si desigur crap si ten. Ca si momeli utilizate de mine: porumb cu diferite arome si silicoane pentru crap. De cite ori am fost am dat numai dupa crap.Nu vreau sa va ganditi ca fac reclama acestor balti doar vreau sa va spun ca este al patrulea an cand revin cu placere aici. Mai mult de atata nu va mai pot spune, va las pe voi sa descoperiti. DRUM BUN si FIR INTINS.

Tarife 2012: Balta mare de la Salciora 100ron 24h in cursul saptamini pentru ca la sfirsit de saptamina adica de vineri seara taxa este de 120ron 24h si plantatul 100ron 24h iar pe balta mica de luni pana vineri dimineata taxa este de 50ron 24h iar de vineri dupa masa pana duminica seara taxa este de 60ron 24h iar plantatul 100ron 24h.

Cum se ajunge: Drumul catre Jurilovca, intrati in Salcioara, stanga la prima intersectie mai mare si ajungeti la balti.

DISTRIBUIȚI


Adaugat de: Preda Alexandru
la 18/09/2012
Vizualizari 30550 ori

36 COMENTARII

 1. Recomand 6 martie balta mica. Cel mai bine am prins noaptea. Carasii si ciortanii au intrat la rama rosie.
  Ziua nu a mers mai deloc, am dat la stiuca si am luat 3 bucati.

 2. Locul este ok,si balta mica si cea mare.Anul trecut am pescuit in trei partide si a fost bine.Intentionez sa merg la inceputul lunii August.Este aglomerat?Afost cineva si a spus ca nu erau locuri.Este adevarat?Mai sunt capuse?

 3. salut
  intentionez sa merg saptamana viitoare la pescuit pe una dintre cele 2 balti si as vrea sa stiu daca exista in zona locuri de cazare nu vreau sa stau la cort deoarece venim in familie MS.

 4. Da. Balta mica este 50 ron 24 h de luni pina joi , balta mare 100 ron 24 h pina joi iar de vineri pina duminica 60 balta mica si 120 balta mare .

 5. …am inceput sa pescuiesc in toamna 2014….si este foarte placut sa faci asta….pescuiesc in apele dintre suedia si danemarca….de regula de pe motornava dar si de la strand..as vrea sa PESCUIESC si in dobrogea…cineva care vrea sa ma invete putin cu ce inzestrarintrebuie sa am ….as vrea sa incerc la crapi si stioca care sunt pesti luptatori …aici eu prin cod somon si alti …ce timp pe an este cel mai bun la peste …multumesc pentru informare

 6. O balta care inca se merita sa te mai duci sa faci un pescuit am fost pe 09 09 2015 pe balta mare rezultat 6 crapi cel mai moc 2 kg cel mai mare 4kg momeala porumb uscat

 7. Am mers sapte ani la rand la salcioara pe balta de 50-60 lei . Stateam la cort pe mal si cate o saptamana . Am avut cele mai frumoase partide de pescuit. Fara stres , liniste , si suta de kg de crap de fiecare data . si ce gustos e . Va recomand din inima aceasta balta. AG 79 PYS

 8. Din 2010 merg in fiecare an de 2-3 ori la Salcioara pe balta de 50 ron. Se prinde bine crap si caras de la 400 de grame in sus. Prefera rama neagra pe care o gasiti sapand in malul baltii. Anul asta ma duc pe la sfarsitul lui mai si revin cu impresii. Fire intinse !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole din sectiune