Situata in apropierea localitatii Jurilovca, lacul Lunca 2 cunoscut pescarilor drept „Delta de langa Delta” insumeaza 460 ha de luciu de apa cu canale si platforme.
Taxa de pescuit 2018 este de 100 lei pentru 24 ore (zi-noapte).

Este permisa retinerea unui crap de minim 1,5 kg si separat 5 kg de caras, platica, babusca, biban . Capturile accidentale de salau si stiuca se vor elibera imediat in apa, in stare vie si fara a fi ranite, ca si cele de peste sub dimensiunile minime admise.

Pentru somn s-au amenajat locuri speciale in interiorul lacului Lunca 2. Locul este amenajat pe o insula. Pretul sezon 2018 este de 160 de lei pe zi si se poate retine un somn peste 3 kg

DISTRIBUIȚI


Adaugat de: Redactia info-delta.ro
la 04/05/2018
Vizualizari 812 ori

8 COMENTARII

 1. Publicat pe pagina de facebook a baltii: Pentru 2019 pescuitul pe Lunca 2 ( intrarea din Jurilovca / Jud Tulcea) începând cu data de 1 Martie . Regulile au rămas aceleași:
  – tarif 100 lei / 24 ore
  – 5 kg peste plus 1 crap sau somn peste 2 kg.
  – se poate planta cu bărcuțe teleghidate
  Nu este voie plantare cu barca.
  Nu exista posibilitatea rezervării locurilor – primul venit – primul servit!
  Relații (0758) 222 036.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

Va recomandam sa cititi

Tura cu canoea in Delta Dunarii

Stiti voi cum vine treaba asta? Daca prinzi gustul sa explorezi Delta Dunarii de la nivelul firului de apa, apoi nici ca te mai poti lasa de asta. Indiferent daca esti intr-un caiac sau intr-o canoe, experienta ce ti-o ofera o calatorie lenta pe canalele din…