Oferim cazare in Delta Dunarii  la"Punctul Zero-Litcov” pentru cei pasionati de pescuit,  iubitori de liniste, dornici de relaxare,  aer curat...loc incarcat energetic, aflat in inima Deltei, in Rezervatia Biosferei Delta  Dunarii, avand Muntii Dobrogei in fata...
Locatia se afla  pe cel mai pitoresc brat al Deltei, Bratul SF. Gheorghe, la confluenta Dunarii cu Canalul Litcov.  <
Acces:
1 - drumul national Tulcea-Murighiol pana in localitatea  Victoria,(aproximativ 20 km distanta de Tulcea) la Biserica...stanga pe drum de tara pana la unitatea militara, aici dreapta  spre rampa de lansare a barcilor.. 2 - din Nufaru se traverseaza cu bacul apoi spre canalul Litcov chiar la confluenta acestuia cu Dunarea.
Optiuni de cazare:
- casa 3 dormitoare,1 bucatarie,grup sanitar dotate cu strictul necesar. - zona ideala de campare corturi si rulote pe malul Dunarii si al Canalului Litcov. - locuri de pescuit foarte productive vizand specii precum crap,som,salau,avat. Zona detine un istoric bogat al capturilor.
Contact: Fam. Memet 0745.062.516

Facilitati cazare

  • accepta animale
  • acces la bucatarie
  • gradina / curte
  • loc amenajat de joaca

Fotografii unitate de cazareFotografii de la turisti


Daca ai o fotografie din aceasta unitate de cazare te rugam sa o incarci aici:


Fotografii


*Maxim 15 fotografii, dimensiunea maxima a unei fotografii acceptata este de 5Mb

Date Contact

Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare

*campuri obligatorii

Adresa de email nu va fi publicata

DISTRIBUIȚI

Adaugat de: Fam. Memet
la 30/05/2017
Vizualizari 1255 ori

Unitatiile de cazare prezentate in acest site sunt introduse de catre administratorii acestora. Echipa info-delta.ro nu este raspunzatoare de acuratetea datelor prezentate, actualizand datele numai la solicitarea administratorilor.

Articole din sectiune

Va recomandam sa cititi

Tura cu canoea in Delta Dunarii

Stiti voi cum vine treaba asta? Daca prinzi gustul sa explorezi Delta Dunarii de la nivelul firului de apa, apoi nici ca te mai poti lasa de asta. Indiferent daca esti intr-un caiac sau intr-o canoe, experienta ce ti-o ofera o calatorie lenta pe canalele din…