495

Update 25.04.2019: ANPA publica ghidul cu etapele pentru obținerea permisului de pescuit recreativ

Update 02.04.2019: ANPA va emite 3 tipuri de premise de pescuit recreativ

Permis ANPA online – Din discutiile purtate cu reprezentantii ANPA, se preconizeaza ca in 2019 permisele de pescuit recreativ de culoare albastra sa le putem achizitiona online de pe siteul www.anpa.ro, dorindu-se astfel evitarea cozilor interminabile de la sediile ANPA.

Am inteles ca se lucreaza la aplicatia online, nefiindu-ne comunicata o data de dare in folosinta.

„Momentan pentru anul 2019 nu se elibereaza permise de pescuit recreativ, intru-cat ne aflam in cadrul procedurii de atribuire pentru emiterea acestora, si anume prin intermediul unui soft informatic , on-line.
Pana la momentul in care ANPA va putea elibera permise de pescuit recreativ si implicit se va termina procedura de atribuire , pe habitatele piscicole naturale , Dunarea si bratele sale si Marea Neagra se va putea pescui recreativ, conform deciziei presedintelui ANPA nr. 454/18.12.2018 in baza permisului emis in anul 2018.
Totodata, avem rugamintea de a urmari site-ul ANPA :www.anpa.ro, in vederea postarii detaliilor cu privire la eliberarea permiselor de pescuit recreativ pe anul 2019.”

Pana atunci, se astepta in paralel si permisele albastre fizice aferente anului 2019.

Mentionam ca emiterea permiselor de pescuit online nu este o noutate, ARBDD-ul avand disponibila o astfel de aplicatie inca din iunie 2015.

DISTRIBUIȚI

495 COMENTARII

 1. Dragi pescari eram convins că astăzi 19 aprilie va începe eliberarea permiselor pe 2019, vorbise-m cu o doamna de la anpa aseara si sa vezi surpriza nu se mai elibereaza, poate săptămâna viitoare, asa mi-a zis azi la 10 dimineata, nu mai stiu ce problemă au la soft. Sunt tare dezamăgit, dar sa nu ne pierdem speranța

 2. Buna ziua.
  Comunicatul de presa referitor la obtinerea celor trei tipuri de permise de pescuit pe anul 2019 postat pe saitul ANPA.ro la data de 01.04.2019. este oficial sau e doar o gluma de 1 Aprilie???
  Sa nu uitam ca pescari au tendinta de a exagera unele “afirmatii”
  Asteptam cu interes redeschiderea sezonului de pescuit.
  Cu multa rabdare Guido Dure

 3. De ce se elibereaza anpa albastru oricui doreste pee baza de buletin si nu se elibereaza pe baza de permis de pesciit pentru care platim?astfel am beneficia doar noi prscarii platitori

 4. Politia de frontiera a inceput controalele pe bratul Macin,dar controleaza si amendeaza doar unditarii,braconierii din zona macin -turcoaia lucreaza linistiti sub scutul politiei,mai alesc ca se prinde scrumbie.

 5. Cit mai dureaza pina se elibereaza permisele de pescuit pe 2019.Mai pescuim anul acesta.Daca sint la liber de ce mai trebuie permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII

Va recomandam sa cititi

Cum a fost la Cormoran Resort din Uzlina, Delta Dunarii

Ani de-a randul am vazut din viteza barcii resortul Cormoran, avand drumuri in alte parti ale Deltei si de fiecare data cand am trecut pe langa el mi-am propus sa-l vizitez. Faptul ca a fost un pionierat in turismul din Delta Dunarii, ca in spatele acestui…