495

Update 25.04.2019: ANPA publica ghidul cu etapele pentru obținerea permisului de pescuit recreativ

Update 02.04.2019: ANPA va emite 3 tipuri de premise de pescuit recreativ

Permis ANPA online – Din discutiile purtate cu reprezentantii ANPA, se preconizeaza ca in 2019 permisele de pescuit recreativ de culoare albastra sa le putem achizitiona online de pe siteul www.anpa.ro, dorindu-se astfel evitarea cozilor interminabile de la sediile ANPA.

Am inteles ca se lucreaza la aplicatia online, nefiindu-ne comunicata o data de dare in folosinta.

„Momentan pentru anul 2019 nu se elibereaza permise de pescuit recreativ, intru-cat ne aflam in cadrul procedurii de atribuire pentru emiterea acestora, si anume prin intermediul unui soft informatic , on-line.
Pana la momentul in care ANPA va putea elibera permise de pescuit recreativ si implicit se va termina procedura de atribuire , pe habitatele piscicole naturale , Dunarea si bratele sale si Marea Neagra se va putea pescui recreativ, conform deciziei presedintelui ANPA nr. 454/18.12.2018 in baza permisului emis in anul 2018.
Totodata, avem rugamintea de a urmari site-ul ANPA :www.anpa.ro, in vederea postarii detaliilor cu privire la eliberarea permiselor de pescuit recreativ pe anul 2019.”

Pana atunci, se astepta in paralel si permisele albastre fizice aferente anului 2019.

Mentionam ca emiterea permiselor de pescuit online nu este o noutate, ARBDD-ul avand disponibila o astfel de aplicatie inca din iunie 2015.

DISTRIBUIȚI

495 COMENTARII

  1. După cum am mai postat o dată aici despre permise,eu cred că deja sa încheiat eliberarea lor,in schimb nu se face nimic împotriva braconierilor care prăduiesc Dunărea (canalul Macin)sub protecția poliției de frontieră,in săptămâna Paștelui a fost prins un undițar și i sa dat 6 sute lei amenda,ori legea e pt toți ori lasa-tio dracu balta,sa va fie rușine.

  2. Padurile au luat dreptul de a pescui (ca pescari hoinari ce am fost)ni-l iau, mai au sa ne ia zilele.Luati softul de la ARBDD incapabililor si nu mai frecati mita.Va dati mari destepti si tineti o tara de oameni(pescari)la cheremul vostru.SA VA FIE RUSINE.

  3. Cat de nesimtiti sunt astia de la ANPA, bai nene… De 2 ani de zile tot duc lumea cu vorba cu permisele astea de pescuit. E incompetenta PSD in cea mai clara forma la ANPA. Nu-i mai voteaza nici drku la viitoarele alegeri. Asa capcauni cu Daea in frunte, mai rar mi-a fost dat sa vad.

  4. De trei ani nu mai reușesc sa obțin un permis ANPA. Eu cred ca nici anul acesta nu voi reuși intrucat „se vor epuiza imediat cele 70 000 permise”.parerea mea este ca sunt atribuite cu dedicație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII

Va recomandam sa cititi

Cum a fost la Cormoran Resort din Uzlina, Delta Dunarii

Ani de-a randul am vazut din viteza barcii resortul Cormoran, avand drumuri in alte parti ale Deltei si de fiecare data cand am trecut pe langa el mi-am propus sa-l vizitez. Faptul ca a fost un pionierat in turismul din Delta Dunarii, ca in spatele acestui…