503

Update 25.04.2019: ANPA publica ghidul cu etapele pentru obținerea permisului de pescuit recreativ

Update 02.04.2019: ANPA va emite 3 tipuri de premise de pescuit recreativ

Permis ANPA online – Din discutiile purtate cu reprezentantii ANPA, se preconizeaza ca in 2019 permisele de pescuit recreativ de culoare albastra sa le putem achizitiona online de pe siteul www.anpa.ro, dorindu-se astfel evitarea cozilor interminabile de la sediile ANPA.

Am inteles ca se lucreaza la aplicatia online, nefiindu-ne comunicata o data de dare in folosinta.

„Momentan pentru anul 2019 nu se elibereaza permise de pescuit recreativ, intru-cat ne aflam in cadrul procedurii de atribuire pentru emiterea acestora, si anume prin intermediul unui soft informatic , on-line.
Pana la momentul in care ANPA va putea elibera permise de pescuit recreativ si implicit se va termina procedura de atribuire , pe habitatele piscicole naturale , Dunarea si bratele sale si Marea Neagra se va putea pescui recreativ, conform deciziei presedintelui ANPA nr. 454/18.12.2018 in baza permisului emis in anul 2018.
Totodata, avem rugamintea de a urmari site-ul ANPA :www.anpa.ro, in vederea postarii detaliilor cu privire la eliberarea permiselor de pescuit recreativ pe anul 2019.”

Pana atunci, se astepta in paralel si permisele albastre fizice aferente anului 2019.

Mentionam ca emiterea permiselor de pescuit online nu este o noutate, ARBDD-ul avand disponibila o astfel de aplicatie inca din iunie 2015.

DISTRIBUIȚI

503 COMENTARII

 1. Ma chinui sa scot un permis, am facut tot ce mi se cere, dar de descarcat se tot descarca de vreo doua zile si NU se mai descarca, ce sa fac, cum sa anulez acea descarcare, si sa caut sa fac din nou, caci am incercat sa fac din nou, si nu mi se permite, ma duce tot la acea descarcare, cum sa procedez sa obtin acele permise pe careclevda anpa onlain….. Multumesc mult, multa sanatate

 2. Buna ziua ! Aveti idee de ce nu pot lua un permis de pescuit pt Dunare ? Imi spune de fiecare data ca e stoc epuizat. Incerc sa il iau de cateva saptamani si acelsi mesaj primesc.
  Multumesc !

 3. Buna seara am si eu o intrebare.. mi.am favut un permis de pescuit pe ..ARBDD…acum nu stiu daca ..acest….ARBDD…e ceva fals sau valabil… dava este la fel de lagal si valabil ca cel de la ..ANPA..?? Astept un raspu s va multumesc

 4. Bună ziua tocmai miam descarcat permisul cu succes îmi spune și mie cineva de un pot să-l scot acum sau îl scot la imprimanta va rog din suflet

 5. Buna ziua! Am incercat sa obtin permisul online, pentru pescuit pe Dunare, dar nu am reusit descarcarea si salvarea fisierului. Nu a functionat nici optiunea de Recuperare.
  Va rog frumos sa imi indicati daca am reusit operatia de generare a permisului online si cum trebuie sa procedez in continuare pentru a intra in posesia lui. Mai trebuie trimise si alte documente catre dumneavoastra?
  Va multumesc!

 6. Mă numesc Vlaicu Mihai din Brăila, am obținut de la dvs permis, dar mi s-a defectat telefonul și nu l-am salvat, vă rog frumos îmi mai trimiteți o dată? Vă mulțumesc anticipat.

  • Trebuie scoase la imprimanta permisele online de acces auto /turist / pescuit sau se pot prezenta inclusiv de pe telefon in cazul unui control?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII

Va recomandam sa cititi

Cum a fost la Cormoran Resort din Uzlina, Delta Dunarii

Ani de-a randul am vazut din viteza barcii resortul Cormoran, avand drumuri in alte parti ale Deltei si de fiecare data cand am trecut pe langa el mi-am propus sa-l vizitez. Faptul ca a fost un pionierat in turismul din Delta Dunarii, ca in spatele acestui…