495

Update 25.04.2019: ANPA publica ghidul cu etapele pentru obținerea permisului de pescuit recreativ

Update 02.04.2019: ANPA va emite 3 tipuri de premise de pescuit recreativ

Permis ANPA online – Din discutiile purtate cu reprezentantii ANPA, se preconizeaza ca in 2019 permisele de pescuit recreativ de culoare albastra sa le putem achizitiona online de pe siteul www.anpa.ro, dorindu-se astfel evitarea cozilor interminabile de la sediile ANPA.

Am inteles ca se lucreaza la aplicatia online, nefiindu-ne comunicata o data de dare in folosinta.

„Momentan pentru anul 2019 nu se elibereaza permise de pescuit recreativ, intru-cat ne aflam in cadrul procedurii de atribuire pentru emiterea acestora, si anume prin intermediul unui soft informatic , on-line.
Pana la momentul in care ANPA va putea elibera permise de pescuit recreativ si implicit se va termina procedura de atribuire , pe habitatele piscicole naturale , Dunarea si bratele sale si Marea Neagra se va putea pescui recreativ, conform deciziei presedintelui ANPA nr. 454/18.12.2018 in baza permisului emis in anul 2018.
Totodata, avem rugamintea de a urmari site-ul ANPA :www.anpa.ro, in vederea postarii detaliilor cu privire la eliberarea permiselor de pescuit recreativ pe anul 2019.”

Pana atunci, se astepta in paralel si permisele albastre fizice aferente anului 2019.

Mentionam ca emiterea permiselor de pescuit online nu este o noutate, ARBDD-ul avand disponibila o astfel de aplicatie inca din iunie 2015.

DISTRIBUIȚI

495 COMENTARII

  1. Pescarii erau renumiti pentru povestile pescaresti, dar dintro data au devenit cersetori la usa ANPA- ului pentru a primi un carton albastru care chipurile pune in ordine retinerea pestelui care nu prea mai exista in apele nationale. Asteptam mare inaugurare care ,nu se stie cand v-a fi.

  2. Buna ziua. Rog pe cel care a creat acest site https://www.info-delta.ro , sa va duceti sa-i ajutati pe cei de la anpa.ro sa faca si ei softul (aplicatia) aia, pentru ca ca vad ca nu sunt in stare acest lucru…..nu stiu ce pot face ei in birourile alea toata ziua….ar trebui sa ne alaturam si noi pescarii acelui protest “Dacă eşti pescar, opreşte-ti activitatea la locul unde lucrezi 15 minute, dacă vrei să pleci din România, mai stai 15 minute.”

    Vreau sa pescuiesc legal, nu vreau sa fiu ca cei care conduc tara asta…adica niste hoti ordinari

  3. Ministerul si ANPA , fac discriminare intre pescarii suverani din Romania ! Membrii pescari din interiorul tarii nu sunt supusi acestor ,, ireguli ” , ambitii prostesti ale unor functionari , care vor sa iasa in evidenta , in ochii sefilor , ca au facut si ei ceva nou . Acesti functionari , fac ceva nou , iau si prime pentru faptul ca incurca pescarii sportivi , care injura guvernantii si le umplu frigiderele cu carnati personalizati . De ce pescarii de la Dunare si M.Neagra sa astepte pana la 23 august , aparitia si eliberarea permiselor de pescuit ? Daca te prinde Politia de frontiera fara permis , te sanctioneaza contraventional , dar , pe acesti functionari care nu-si indeplinesc atributiile operativ , in timp , chiar nu-i sanctioneaza nimeni ? Se lucreaza fara cap , fara un plan ! Trebuiau facute permisele de pescuit sportiv pentru 2019 , cel mai tarziu in luna decembrie 2018 , dar , am uitat ca nu aveti buget , ca nu vi l-a aprobat neamtu ! Dar , nu v-a grabiti , ca mai este putin si incepe prohibitia . Nu mai faceti reguli noi in fiecare an , ca suntem satui de batjocura si stat la cozi . Stabiliti un model de permis de pescuit sportiv , valabil cel putin 10 ani , pentru toti pescari sportivi din Romania .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII

Va recomandam sa cititi

Cum a fost la Cormoran Resort din Uzlina, Delta Dunarii

Ani de-a randul am vazut din viteza barcii resortul Cormoran, avand drumuri in alte parti ale Deltei si de fiecare data cand am trecut pe langa el mi-am propus sa-l vizitez. Faptul ca a fost un pionierat in turismul din Delta Dunarii, ca in spatele acestui…