172

UPDATE 08.05.2019: ANPA a inceput emiterea permiselor de pescuit recreativ pe platforma sa ONLINE

Pe scurt in 2019 exista 3 permise de pescuit recreativ ANPA:

 1. Pentru pescuitul pe Dunare cu bratele sale si ape neconcesionate aveti nevoie de permisul ANPA eliberat online
 2. Pentru pescuitul pe Marea Neagra aveti nevoie de permisul ANPA eliberat online

Aceste 2 permise sunt eliberate direct de catre ANPA prin aplicatia lor online ce o regasiti la adresa https://permisepescuit.anpa.ro/

3. Pentru pescuitul pe apele trecute in gestiunea unor asociatii de pescari sportivi aveti nevoie de un permis ANPA eliberat online doar respectivelor asociatii.

Nu mai exista permisul ANPA albastru sau alb. Permisele se vor elibera online anual.

DISTRIBUIȚI

172 COMENTARII

 1. Cu braconajul nu este în regulă!
  Un stres inutil numărul limitat;de preferat altă metodă…
  Cum obțin talonul albastru?
  Vă mulțumesc.

 2. daca permisul este scos in 2018 si vizat de catre politia de frontiera in 2019 si mentionez ca este de culoare albastra este sau nu valabil in 2019

 3. Este un haos si brambureala ca in toata tara; asta este inca o agentie in care se mamanca bani si nimeni nu face nimic.Daca am platit 56 lei la asociatie si am stampila pe permisul de pescuit la ce mai trebuie sa umblu si dupa niste cartoane colorate?

 4. Trebuie dati in judecata.Anul trecut s-au vandut pe sub mana permisele.50-100 lei/Buc.Ne ingradesc dreptul de a pescuii.Mai bine era cu taxa, dar sau gandit cum sa faca bani la negru.

 5. Doresc și eu permis albastru de la anpa
  Sau procedați că anul trecut le eliberați pe nv
  Se spune că e online
  Aștept

 6. Bun ziua,
  Doresc sa să fiu și eu anunțat cand se eliberează permisele albastre de la anpa

 7. BUNA DIMINEATA EU AM SUNAT IERI LA AMPA SI NU ESTE GATA APLICATIA…CIT MAI DUREAZA NU SE STIE…ADTA A FOST RASPUNSUL…RUSINE ROMANIA NU SINTETI IN STARE DE O APLICATIE DARMITE UN O LEGE🙄

 8. Eu am platit tot dar permisul anpa de anul trecut 2018 nu.l mai am cand se elibereaza pe 2019 permisul anpa sunt din Galati nu pot pescui fară el, multumesc.

 9. Ar fi bine si pentru celelalte judete sa procedeze precum judetul Tulcea. Aplici online si in doua secunde ai permisul.
  „Trebuie sa faci drumuri la judet, stai stresat, timp pierdut si ei nu au permise, dar cand vor aduce si le vor elibera oare eu voi avea noroc sa apuc unul? ,ca si astea sunt limitate si daca nu ai inspiratia sa nimeresti acea perioada si ajungi prea tarziu, ai pierdut, mergi la pescuit ca un branconier, cu toate ca tu ai vrut sa fii corect”.

 10. Statul incasa mai multi bani daca plate-am la A.N.A.F. .Controalele pe ape sa le faca Politia sau Jandarmeria ,amenzile pentrubraconaj mari ,confiscarea barcilor,sculelor de pescuit.A.J V.P.S.-urile nu fac decit sa ne ia banii .Nu populeaza,nu controleaza ,stau in birouri si rid de noi ca ne-au luat banii .

 11. Cand se eliberează permisul de pescuit pe 2019, doresc sa intru in posesia lui.aștept raspuns

 12. Nu inteleg de ce trebuie un permis de pescuit atat timp cat este eliberat gratuit deci si pescuitul este liber eu asa inteleg. Eliberat gratuit pe un nr de oameni dar din acel nr cati prind sau cati se duc foarte des adica zilnic la pescuit . Probabil de asta nu mai este peste in dunare. hCea mai mare hotie este atunci cand se da voie la pescuitul industrial la scrumbie cand ea urca in plina perioada de prohibitie a celorlalte specii de pesti si cei ce dau dupa scrumbie daca le intra in plase mai stiu eu ce exemplar de sturion sau crap sau salau etc sigur nu il vor elibera asa ca ce vorbim de prohibitie. Daca este sa fie prohibitie controale zilnice pe dunare cu formatii din alte judete prin rotire la saptamana si atunci sigur va fi o frana in fata braconierilor asa zisi pescari industriali ptr ca au un permis

 13. cum obtinem permisul de pescuit pe 2019 ca trece timpul si nu putem pescui in liniste.astept un raspuns pozitiv.

 14. Oare cit timp or sa -si mai bata joc de noi toti idioti pusi in functii de-an boulea.Atit mai avaem si noi un pic de liniste ne-a luat-o si pe asta.Mai bine o lasa cu taxa la ANAF cum a fost si era mai bine.Iar cu AJVPS ma-m lamurit .Iti ia bani si nimic in plus.(ma refer la galati.)

Comments are closed.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII

Va recomandam sa cititi

Cum a fost la Cormoran Resort din Uzlina, Delta Dunarii

Ani de-a randul am vazut din viteza barcii resortul Cormoran, avand drumuri in alte parti ale Deltei si de fiecare data cand am trecut pe langa el mi-am propus sa-l vizitez. Faptul ca a fost un pionierat in turismul din Delta Dunarii, ca in spatele acestui…