0

Alex Dima, este un tanar ce a evoluat rapid in domeniul fotografiei, reusind intr-un mod placut sa imbine fotografia si povestea din spatele ei. Multumim Alex pentru cuvintele tale si-ti dorim cat mai repede sa ai ocazia unui tur foto in Delta Dunarii si apoi sa ne spui daca realitatea descoperita s-a ridicat la inaltimea asteptarilor tale.

Deşi în lumea în care trăim accentul cade pe modern, totuşi există lucruri atât de frumoase şi de impresionante încât rămâi fără cuvinte. Delta Dunării este un astfel de loc care îţi taie răsuflarea. Frumuseţea acestui loc este redată de multitudinea de specii de păsări care impresionează prin frumuseţea şi farmecul lor.

Deşi nu am reuşit să ajung pâmă acum în Deltă îmi doresc foarte mult, posibilităţile fotografice ce le oferă fiind nelimitate. Îmi place să îmi imaginez peisajul de apus al soarelui la vărsarea Deltei în mare, îmi place să îmi imaginez că mă plimb cu barca printre canalele sale şi îmi doresc să simt aceste lucruri pe propria piele.

Deşi prezenţa ţânţarilor este un impediment pentru foarte mulţi oameni totuşi aş putea trece cu vederea acest aspect tocmai datorită frumuseţii locului şi al farmecului său unic în lume.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII

Va recomandam sa cititi

Cum a fost la Cormoran Resort din Uzlina, Delta Dunarii

Ani de-a randul am vazut din viteza barcii resortul Cormoran, avand drumuri in alte parti ale Deltei si de fiecare data cand am trecut pe langa el mi-am propus sa-l vizitez. Faptul ca a fost un pionierat in turismul din Delta Dunarii, ca in spatele acestui…