Retete:

    Conserva de platica proaspata cu legume

    Categoria reteta culinara: mancaruri cu peste

    Se curata pestele bine, se taie aripioare, capul si coada. Platica se cresteaza bine pe ambele parti si se pune in oala de presiune impreuna cu ceapa, morcovul, ardeii capia, rosii, bulion, sare, piper, foi de dafin si un pahar de otet. Se fierbe la foc foarte mic 8 ore. Nu trebuie sa va faceti griji de faptul ca platica are multe oase, practic acestea se vor descompune. Pofta buna!


    Adaugat de: Gicu Ostafie
    la 28/03/2019
    Vizualizari 487 ori

    DISTRIBUIȚI

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Va recomandam sa cititi

    Cum a fost la Cormoran Resort din Uzlina, Delta Dunarii

    Ani de-a randul am vazut din viteza barcii resortul Cormoran, avand drumuri in alte parti ale Deltei si de fiecare data cand am trecut pe langa el mi-am propus sa-l vizitez. Faptul ca a fost un pionierat in turismul din Delta Dunarii, ca in spatele acestui…