Retete:

    Crap romanesc prajit, cu piure de avocado

    Categoria reteta culinara: mancaruri cu peste

    Ingrediente reteta culinara Crap romanesc prajit, cu piure de avocado

    1 crap peste 1 Kg, 1 avocado, 5-6 catei usturoi, iaurt natural (acru), sare, piper, faina de grau, faina de porumb, ulei.

    Mod de preparare reteta culinara Crap romanesc prajit, cu piure de avocado

    Se taie crapul felii, se sareaza si pipareaza, se da printr-un amestec de faina de grau cu faina de porumb si se prajeste in ulei.
    Avocado se curata de coaja, se da pe razatoarea mica, la fel si cateii de usturoi. Se amesteca cu iaurtul, se potriveste de sare si se lasa la frigider 30 minute.
    Se serveste crapul prajit cu piureul de avocado.


    Adaugat de: Angel Gabriel
    la 03/12/2020

    DISTRIBUIȚI

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here