Retete:

    Musaca de cartofi cu peste

    Categoria reteta culinara: mancaruri cu peste

    Ingrediente reteta culinara Musaca de cartofi cu peste

    • 1 kg cartofi
    • 700g peste
    • 500g suc de rosii
    • 1 ceapa mare
    • 1 rosie mare
    • ulei
    • 2 oua
    • patrunjel
    • sare

    Mod de preparare reteta culinara Musaca de cartofi cu peste

    Cartofii se curata de coaja si se taie in felii de 1 cm grosime si se pun la fiert in apa cu putina sare. Nu trebuie sa-i fierbem de tot, ci sa-i aducem in stadiul de “prefiert”.
    Pestele se fierbe in apa cu sare si se dezoseaza cu mare atentie. Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei.
    Se unge o tava adanca cu ulei si se asaza un strat de cartofi, unul de peste, ceapa calita si apoi iar un strat de cartofi. Se toarna apoi sucul de rosii si se orneaza cu rondele de rosie. Se unge deasupra cu galbenusurile batute de la 2 oua. Se introduce la cuptor pentru 20 minute pana se rumeneste frumos pe deasupra. Aproape de final se presara patrunjel verde tocat.


    Adaugat de: Georgeta
    la 07/12/2018
    Vizualizari 243 ori

    DISTRIBUIȚI

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Va recomandam sa cititi

    Cum a fost la Cormoran Resort din Uzlina, Delta Dunarii

    Ani de-a randul am vazut din viteza barcii resortul Cormoran, avand drumuri in alte parti ale Deltei si de fiecare data cand am trecut pe langa el mi-am propus sa-l vizitez. Faptul ca a fost un pionierat in turismul din Delta Dunarii, ca in spatele acestui…