Retete:

    Ciorba de peste

    Categoria reteta culinara: mancaruri cu peste

    Mai multe specii de peste se curata de solzi, se taie in felii mai mari si se presara un pic cu sare.Se toaca cat mai multa ceapa un pic mai mare, cartofi marunti si suc de rosii. Dupa ce au fiert foarte bine, se da drumul la peste si se lasa usor sa fiarba fara sa se amestece pentru ca altfel se farama, se adauga otet, sare dupa gust si leustean fiert. Se da jos de pe foc si se drege cu oua si smantana. Se serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi bine batut cu ulei si otet.

     
    © Info-delta.ro. Toate drepturile rezervate

    Adaugat de: Redactia info-delta.ro
    la 11/01/2009
    Vizualizari 8474 ori

    DISTRIBUIȚI

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.