Retete:

    Rasol de stiuca cu cartofi

    Categoria reteta culinara: mancaruri cu peste

    Suna mult mai bine rasol de stiuca cu cartofi decat malasolca de stiuca. Adica suna asa, „mai de la oras”. Dar la sfarsit ajungem la acelasi fel de mancare indiferent de-i spunem rasol sau malasolca. In fine, reteta este banala si se executa rapid fara pretentii de Masterchef.

    Ingrediente reteta culinara Rasol de stiuca cu cartofi

    • 1 stiuca
    • Cartofi
    • Otet
    • Sare

    Mod preparare reteta culinara Rasol de stiuca cu cartofi

    Avem nevoie de o stiuca, cartofi, usturoi si sare. Dupa cum banuiati, cartofii curatati si taiati cuburi mari se pun la fiert cu un praf de sare. Cand s-au fiert cartofii se adauga stiuca taiata in bucati (rondele de cca. 3 cm). Cu siguranta inainte de a pune stiuca la fiert ati curatat-o de solzi, intestine, ati spalat-o, zvantat-o si ati dat-o cu un praf de sare. In cateva minute, vreo 7, stiuca-I fiarta. Adaugati o lingura de otet. Daca aveti musafiri si doriti sa para o mancare mai sofisticata puteti adauga si alte legume, de ex. morcovi.

    Sa nu uitati sa serviti cu mujdei de usturoi. De ala batut cu ulei!


    Adaugat de: Redactia info-delta.ro
    la 18/10/2016
    Vizualizari 3481 ori

    DISTRIBUIȚI

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Va recomandam sa cititi

    Tura cu canoea in Delta Dunarii

    Stiti voi cum vine treaba asta? Daca prinzi gustul sa explorezi Delta Dunarii de la nivelul firului de apa, apoi nici ca te mai poti lasa de asta. Indiferent daca esti intr-un caiac sau intr-o canoe, experienta ce ti-o ofera o calatorie lenta pe canalele din…