0

Te gandesti sa petreci cateva zile in Delta Dunarii, nu ai mai fost si nu stii ce te asteapta. Nu-ti doresti sa vizitezi acest colt de Romanie doar asa ca sa bifezi ca “ai facut-o si pe asta” sau sa dai check pe facebook pentru lista ta lunga de prieteni si urmaritori.

Tu chiar iti doresti sa ajungi aici, dar nu stii la ce sa te astepti, nu stii ce poti face, nu stii cate poti face in Delta Dunarii. Cautarea pe internet este la indemana oricui acum, asa incepi sa tastezi pe google: Ce pot face in Delta Dunarii?

Din fericire, multa lume a scris si va scrie raspunsuri la intrebarea ta. Printre ele se afla si sfaturile, articolele noastre desprinse din experienta acumulata ca urmare a nenumaratelor calatorii din Delta Dunarii. Toate acestea le-am scris si le vom scrie ca sa intelegi si sa vezi partea frumoasa si pozitiva a Deltei Dunarii, asa cum o vedem noi.

Aici vom incerca sa strangem la un loc raspunsurile noastre la intrebarea ta: Ce pot face in Delta Dunarii? Sunt doar cateva, asa pentru o prima impresie, pentru o prima invitatie la calatorie.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII

Va recomandam sa cititi

Tura cu canoea in Delta Dunarii

Stiti voi cum vine treaba asta? Daca prinzi gustul sa explorezi Delta Dunarii de la nivelul firului de apa, apoi nici ca te mai poti lasa de asta. Indiferent daca esti intr-un caiac sau intr-o canoe, experienta ce ti-o ofera o calatorie lenta pe canalele din…