0

Modalitatile de a calatori in Delta Dunarii sunt dupa posibilitatile fiecaruia. Si aici ne referim atat la modalitatea de a ajunge efectiv in Delta cat si la modalitatea de cazare.

Sa le luam pe rand:
Cum ajungem in orasul Tulcea?
Autoturismul propriu, este cea mai eleganta modalitate de a ajunge in orasul Tulcea si in unele localitati din Delta. In functie de orasul din care plecati catre poarta Deltei, aveti de optat intre drumul national DN22A si drumul national DN22. De ce spunem ca este cel mai optim mijloc de transport? Pentru ca veniti cand vreti, plecati cand vreti si desigur aveti autonomie, nedepinzand de alti factori. Un mic dezavantaj ar fi la momentul sosirii in Tulcea, unde in sezonul de varf este o aventura sa gasesti un loc de parcare, dar cei obijnuiti cu orasele aglomerate cu siguranta se vor descurca.
Microbuzele, sunt o optiune pentru cei ce nu detin autoturism propriu, sunt curse regulate din diferite orase catre Tulcea. Va recomandam sa vizitati sectiunea Transport inspre Delta Dunarii pentru informatii detaliate si numere de telefon.
Trenul, o alta modalitate de a ajunge in Tulcea. Si sa nu uitam avionul, ca mijloc de transport, pentru cei ce doresc un transport rapid si confortabil.

Ce facem cand am ajuns in Tulcea?
Pai, in primul rand platim o taxa micuta de acces in Biosfera, o taxa turistica, apoi daca avem intentia de a pescui, facem un drum pana la AGVPS Tulcea pentru a intra in legalitate. In rest, cumparati din timp bilete la pasager sau cataraman sau salupa rapida sau confirmati rezervarile daca le-ati facut din timp. Faceti o vizita prin oras, daca mai ramane timp pana la imbarcare. Puteti accesa sectiunea Orasul Tulcea pentru detalii.

Cum ajungem in Delta Dunarii?
Sunt 2 modalitati: prima fiind acces naval, cu pasagerul, cataramanul, salupe rapide, pontoane plutitoare sau salupe inchiriate si ce-a de-a doua acces rutier catre unele localitati, cu trecere cu bacul pe la Nufaru. Va recomandam sa vizitati sectiunea Transport inspre Delta Dunarii, pentru informatii detaliate si numere de telefon.

Unde ne cazam in Delta Dunarii?
In Delta Dunarii sunt multiple posibilitati de cazare, incepand de la campare cu cortul si pana la hotel de 4 stele. Totul tine de bugetul pe care il alocati sejurului cat si de preferintele dumneavoastra. Ca un sfat, planuiti din timp un concediu in Delta si rezervati cazarea. Va recomandam sa cititi articolele: Cum alegem pensiunea ; Cum alegem hotelul; Utile pentru un sejur la cort si sa vizitati sectiunea noastra de Cazare in Delta Dunarii.

Ce facem cand am ajuns in Delta?
Fiecare dintre noi, cand planuim sa plecam intr-un loc, avem o tinta precisa. Turistii vin in Delta Dunarii sa vada natura salbatica, sa pescuiasca, sa vaneze, sa observe pasari, sa fotografieze, sa faca plaja, sa manance pe saturate peste .. si multe altele. Insa, un lucru este cert: toate aceste forme de turism trebuie sa se desfasoare respectand natura, locul in care va aflati, Delta Dunarii. Va recomandam sa cititi: Sfaturi generale pentru un sejur in Delta Dunarii.

Ce ne ofera Delta Dunarii?
Cel mai bine este sa va lasam pe dumneavoastra sa descoperit singuri ce va ofera Delta. Dar pana atunci, daca sunteti curiosi, va invitam sa vizitati galeria noastra foto, asa ca o avanpremiera a calatoriei dumneavoastra in Delta.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII

Va recomandam sa cititi

Cum a fost la Cormoran Resort din Uzlina, Delta Dunarii

Ani de-a randul am vazut din viteza barcii resortul Cormoran, avand drumuri in alte parti ale Deltei si de fiecare data cand am trecut pe langa el mi-am propus sa-l vizitez. Faptul ca a fost un pionierat in turismul din Delta Dunarii, ca in spatele acestui…