joi, 18 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăLegislatie pescuitANPA Tulcea ne raspunde

ANPA Tulcea ne raspunde

Foarte prompt am primit raspunsul de la filiala ANPA Tulcea la solicitarea noastra privind pescuitul sportiv pe teritoriul RBDD in anul 2010  si asociatiile de pescari sportivi. Mai jos aveti raspunsul:

Având în vedere solicitarea dumneavoastră vă aducem la cunoştinţă următoarele:

În conformitate cu OM 20/2010 al MADR modificat prin OM 50 /2010 al MADR pentru permisele de pescuit sportiv sunt emise de ANPA şi eliberate de asociaţiile de pescari sportivi.

Conform HG 1016 / 2008 taxa pentru permis de pescuit este de 30 lei, pentru elevi, studenţi şi persoane cu handicap uşor şi mediu taxa este de 10 lei, iar pentru pensionari veterani de război şi persoane cu handicap grav permisul este gratuit. Taxele se plătesc la unităţile Trezoreriei Statului în contul corespunzător codului de cont nr. 20160103 de către pescarii sportivi sau de către asociaţiile de pescari sportivi.

Pentru obţinerea permisului de pescuit solicitantul trebuie să se adreseze unei asociaţii de pescari sportivi care depune la filiala ANPA un tabel care conţine datele de identificare a pescarilor sportivi (nume, prenume, CNP) şi dovada plăţii taxelor pentru emiterea permiselor de pescuit sportiv. Conform acestui tabel ANPA emite permisele de pescuit sportiv nominal completate asociaţiilor de pescari sportivi după care asociaţia eliberează permisele pescarilor.

Pescarii sportivi trebuie să respecte OUG 23/2008 aprobată, completată şi modificată prin L 317/2010, ordinul de prohibiţie pe anul 2010, OM. 239/2009, OM 20/2010.

Pescuitul sportiv pe teritoriul RBDD se face respectând regulile impuse de aceasta.

Alăturat vă punem la dispoziţie REGISTRUL UNIC DE EVIDENŢĂ A ASOCIAŢIILOR PESCARILOR SPORTIVI conform O.M.A.P.D.R. nr. 20/2010 valabil la data de 15.03.2010.

Cu stimă,

Şef Filala Tulcea, Laurenţiu Rusu

Întocmit, Radu Bucatos

Vizualizare Registrul Unic de Evidenta a Asociatiilor Pescarilor Sportivi

Vizualizare Scrisoarea primita de la ANPA Tulcea

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

3 COMENTARII

  1. cei care au stabilit taxa pentru permisul de pescuit recreeativ nu au tinut cont ca sunt pensionari care au pensii de 1.000,00-2.000,00 Ron si primesc gratuit acest permis iar un salariat primeste minim(430,00Ron) pe economie si plateste 30,00Ron ptr.un permis.sa le fie rusine celor care au stabilit modul si taxele ptr.eliberarea permisului recreeativ tipic romanesc avantajand pe unii iar pe altii nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

delta dunarii fotografie drona

Delta Dunarii vazuta din drona – Galerie fotografii

0
Descoperă frumusețea Deltei Dunării cu o galerie de fotografii aeriene realizate cu drona. Fiecare imagine surprinde peisaje spectaculoase, de la canale întortocheate la habitate...
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM