14 C
Tulcea
19 octombrie, 2018
Inainte sa navigati pe acest site trebuie sa stiti ca www.info-delta.ro este un proiect independent menit sa promoveze Delta Dunarii si Dobrogea de Nord. Nu suntem firma/operator/intermediar servicii turistice!

 

In alta ordine de idei, pentru a utiliza acest site trebuie sa cititi si sa acceptati in totalitate Termenii si conditiile de utilizare de mai jos. Navigarea in continuare pe acest site presupune ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile de utilizare impuse de noi.

Imaginile prezentate pe acest site sunt proprietatea info-delta.ro si a colaboratorilor sai, fiind aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor impreuna cu textele publicate, iar folosirea lor in alt scop decat cel informativ personal, fara obtinerea unui acord in prealabil de la detinatorul de drept, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Fisierele si obiectele de constructie/programare ale acestui site sunt proprietatea info-delta.ro. Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Imaginile, serviciile oferite, textele publicate sunt oferite pe principiul “asa cum sunt”. Nu avem pretentia ca cele prezentate exprima 100% realitatea sau veridicitatea informatiei. Pentru aceasta, consultati serviciile de specialitate.

Materialele si serviciile din acest site ar putea sa nu mai fie actuale, iar info-delta.ro nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site, decat in urma unei adrese exprese din partea partenerilor sau a colaboratorilor acestui site. La constatarea sau semnalarea unor inadvertente sau a unor erori se va incerca corectarea acestora.

Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor partilor implicate si pot fi schimbate sau modificate oricand la cererea acestora.

Utilizatorul website-ului intelege si accepta faptul ca la inscrierea (adaugarea) sau transmiterea de imagini, informatii ori texte catre site, ca este detinatorul drepturilor de autor asupra acestora si isi asuma toate consecintele legale in cazul in care se dovedeste ca nu detine drepturile intelectuale asupra lor. In cazul in care se constata o incalcare privind drepturile de autor info-delta.ro va lua masuri imediate pentru remedierea acestui aspect.

Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site, cedeaza drept de folosinta a acestora catre info-delta.ro. Astfel, acordati proprietarilor acestui site o licenta irevocabila, permanenta, globala si sublicentiabila pentru a retine, stoca, reproduce, traduce, modifica, sterge, publica, distribui, crea produse derivate din aceste informatii, sub orice forma, prin orice mediu sau tehnologie existenta sau care va fi dezvoltata ulterior.

Utilizatorii website-ului inteleg si accepta ca info-delta.ro este absolvita de orice raspundere pentru anunturile, comentariile, informatiile, fotografiile postate de utilizatori pe site.

Info-delta.ro isi rezerva dreptul de a nu publica anumite materiale/imagini transmise, fara a da explicatii suplimentare.

Info-delta.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba atat continutul, cat si structura website-ului in orice moment si fara o notificare prealabila. Info-delta.ro nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Pe site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul info-delta.ro. Daca utilizati aceste legaturi veti parasi info-delta.ro, neasumandu-ne nicio responsabilitate pentru aceste site-uri sau pentru continutul sau software-ul lor. Daca decideti sa le utilizati, o faceti pe propria raspundere.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

Info-delta.ro nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca info-delta.ro a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

  • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
  • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site;
  • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; – declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
  • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale pentru a beneficia de serviciile oferite de catre info-delta.ro. Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor dumneavoastra personale si ne angajam sa nu le transmitem catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse si pentru informari cu privire la acest site. Va recomandam sa nu postati informatii personale despre dumneavoastra.

Orice alte informatii, in afara de cele personale, orice materiale, informatii sau alte comunicari pe care le transmiteti site-ului vor fi considerate neconfidentiale iar info-delta.ro nu va avea nici o obligatie cu privire la aceste comunicarii.

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam/divulgam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Este interzisa transmiterea catre site a orice material ilegal, amenintator, liberal, defaimator, obscen, pornografic sau orice material care violeaza legea sau lezeaza drepturile omului.

Modificarea neautorizata a acestui site web constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si conditiile de utilizare va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitatea de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

Publicarea comentariilor in diferite sectiuni ale site-ului se va face tinand cont de prezentul Regulament pentru utilizarea site-ului precum si de urmatoarele:

  • Comentariile trebuie sa respecte legea, inclusiv legislatia privind proprietatea intelectuala;
  • Nu permitem reclame si spam. Comentariile identificate ca atare pot fi editate sau sterse;
  • Nu toleram atacurile dure la persoana, tentativele de intimidare, amenintarile sau hartuirea unor utilizatori sau a altor persoane;
  • Cuvintele si expresiile licentioase pot fi editate sau sterse;
  • Nu postati informatii personale despre alte persoane;
  • Fiind un site de turism va rugam sa va abtineti de la comentarii cu teme politice.

Info-delta.ro poate schimba aceste conditii oricand prin modificarea acestui anunt. Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic, pentru a revedea aceste conditii.  Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale site-ului.