67

In 2021 permisul ANPA valabil pe fluviul Dunarea cu bratele sale, Marea Neagra si habitatele piscicole naturale necontractate de catre asociatiile de pescari recreativi legal constituite si recunoscute se obtine online (www.anpa.ro) incepand cu data de 1 ianuarie 2021.

La momentul completarii datelor din formularul online puteti opta pentru a obtine permisul ANPA valabil pe fluviul Dunarea cu bratele sale, sau pentru a obtine permisul ANPA valabil pentru Marea Neagra.

Trebuie sa stiti ca permisul de pescuit recreativ ANPA online 2021 este valabil numai insotit de actul de identitate ce a stat la baza emiterii acestuia.

Posesorii de permis de pescuit recreativ emis in anul curent, au obligatia intocmirii fisei de captura (parte integranta a permisului de pescuit recreativ) dupa fiecare partida de pescuit desfasurata.

Termenul limita de transmitere a fisei de capturi completata aferenta anului 2020 este 28.02.2021.

Pentru permisul ANPA valabil pe fluviul Dunarea cu bratele sale, Marea Neagra si habitatele piscicole naturale necontractate de catre asociatiile de pescari recreativi legal constituite si recunoscute, fisa de captura anuala completata va fi transmisa catre ANPA pe adresa de e-mail fisacaptura@anpa.ro sau la sediile teritoriale ANPA.

Si in anul 2021 ANPA va elibera pescarilor cele trei tipuri de permise de pescuit si anume:

 • Permisul de pescuit recreativ valabil pentru Marea Neagra – se elibereaza online direct de pe platforma pusa la dispozitie pe siteul anpa.ro
 • Permisul de pescuit recreativ valabil pentru Dunare cu brațele sale și habitatele piscicole naturale necontractate – se elibereaza online direct de pe platforma pusa la dispozitie pe siteul anpa.ro
 • Permisul de pescuit recreativ valabil pe habitatele piscicole naturale contractate de asociatiile de pescari recreativi – se elibereaza prin intermediul asociatiilor de pescari de pe platforma online de pe siteul anpa.ro

Pentru permisul de pescuit recreativ eliberat de catre o asociatie de pescari recreativi, fisa de captura anuala completata va fi transmisa catre asociatia de pescari recreativi ce a eliberat permisul de pescuit recreativ.

Trebuie sa mai stiti ca permisul de pescuit eliberat online de catre ANPA nu este valabil in Delta Dunarii. Informatii permis pescuit Delta Dunarii aici.

Linkul pentru obtinerea permisului de pescuit ANPA online https://permisepescuit.anpa.ro/

DISTRIBUIȚI
Etichete: , , , ,

67 COMENTARII

 1. Doresc sa merg cu cortul în delta,la miurighiol .
  În afara de taxa de mașină și turiști ce mai trebuie.
  Dacă exista taxa pentru cort. Unde as putea sa o platesc.
  Va multumesc

 2. bai nene, am scos pt. Mare imediat dar pentru Dunare nu merge. Am facut toti pasii, nu merge descarcat si nici recuperat, apare ca nu a fost emis. Ce e prosteala asta? La Mare daca ajung vreodata nu cred ca voi pescui, ce sa mai si acriu in fisa cu capturi? 😂😂😂😂 Vai de plm!!!

 3. L-am scos în 5 minute fără probleme. Trebuie introduse doar numele, adresa și CNP-ul. Portalul a funcționat ireproșabil!

 4. Merge, am vazut pe facebook multe permise. S-a depasit 7600. Trebuie sa ai timp, noroc si nervi de otel. anuntul ala de pe anpa ca e in reparatie e la misto.

 5. Va dati seama, zilnic mii de pescari merg la Dunare. Fie ploaie fie ninsoare, ei trebuie sa aiba acum permisul ca trebuie acum sa mearga la pescuit, acum.
  Tare mi-as dori ca o data-n viata asta sa stranga anpa fisele alea si sa ne dea o statistica sa vedem cati din cei peste 250000 de pescari care au luat permisul in 2020 au prins ceva la dunare sau macar au facut o partida de pescuit.
  Unii nici nu stiu unde-i dunarea, asta-i trist.

 6. Astazi am vazut permise scoase cu nr 6000 si ceva. Deci e vrajeala ca este in mentenanta. Nu functioneaza ca nimeni nu cedeaza si acceseaza mai mereu siteul, asa ca-i blocat ca inainte.
  Majoritatea celor care au scos permise au facut-o la 2 dimineata.

 7. Am reusit.A durat ceva , cam 6 zile de la ultima postare.Sper sa nu dau sfaturi aiurea si sa mai enervez in plus colegii dar l-am luat pe chrome azi dupa ora 2.00 AM.Adica noaptea.Si asta dupa ce m-am autentificat pe chrome.Poate trage mai bine noaptea, si la mine scrie in continuare ca site ul e in reparatii.Mofturi !Nu fac fata solicitarilor, santem foarte multi bolnavi de microbul asta de nici Covidul nu ne doboara daramite o asteptare de 3-5-10 zile dupa sarbatori.Prilej de exterminare a oricaror urme de licori ramase de la Craciun si An Nou si a golirii camarii de momelile vechi si randuirii bobinelor cu guta, inelelor , nodurilor si carligelor magice doar de noi stiute.Ganduri bune pt anul in curs sa va fie juvelnicele pline in timpul partidelor de pescuit si sa eliberati ce e de eliberat !

  • Am incercat si noi astazi, in mod surprinzator am reusit sa ajungem pana la pasul 6 din 7.
   Nu am reusit sa descarcam permisul si nici nu stim daca a fost sau nu generat. Dar nu e problema, daca a fost generat il recuperam, daca nu facem unul de la capat.

 8. CIND SE POATE ELIBERA MAI EXACT PERMISUL DE PESCUIT PE 2021 PENTRU DUNARE CA ESTE ACELASI INPEDIMENT CA SI IN 2020 CU PLATFORMA,STOC EPUIZAT.

 9. Ce se intampla cu site-ul anpa de eliberare permise pescuit,de pe 1.1.2021 incerc sa intru pe site si imi da mesajul cu „UpDate Site” si undeva in stanga ecranului imi da sa ma loghez cu ID si Parola si scrie „Service Mode” ce se intampla de fapt,am citit pe Google ca altii au facut permisele deja dupa miezul noptii de pe 1 Ianuarie, acum suntem in 4 si eu nu reusesc sa intru pe Site „www.anpa.ro”

 10. Sunt din Tr Severin, Mehedinti. Cum pot, (dupa ce o sa obtin cartonul pt a putea merge la pescui pe Dunare, )sa obtin viza pt judetele CS si DJ??? Ce trebuie sa mai fac pt asta? Multumesc mult si fir intins

 11. Ce legislatie de doi lei avem. Faceti un permis valabil pentru toate raurle din Romania , unul pentru Dunare si delta si altul pentru Marea Neagra .Faceti accesibile site-urile unde pescarii isi pot cumpara online permisele fara a se caciulii pe la toate agentiile si asociatiile ai caror membrii traiesc pe spatele pescarilor.

 12. Buna ziua!Am si eu o intrebare.De ce cand eccesez solicitare permis 2021 imi da recuperare permis,am apasat butonul recuperaresi mi-a dat permisul din 2020?

 13. Cum procedez pentru obtinerea permisului de pescuit pe 2021 avand in vedere ca nu am fisa de capturi ,fiind plecat de 2 ani din tara

   • incerc de 3zile sami fac alt permis de pescuit pentru dunare si balti si nu reusesc datimi va rog o adresa sau o oagina unde asi putea sal fac online va multumesc mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole din sectiune