0

In 2021 permisul ANPA valabil pe fluviul Dunarea cu bratele sale, Marea Neagra si habitatele piscicole naturale necontractate de catre asociatiile de pescari recreativi legal constituite si recunoscute se obtine online (www.anpa.ro) incepand cu data de 1 ianuarie 2021.

La momentul completarii datelor din formularul online puteti opta pentru a obtine permisul ANPA valabil pe fluviul Dunarea cu bratele sale, sau pentru a obtine permisul ANPA valabil pentru Marea Neagra.

Trebuie sa stiti ca permisul de pescuit recreativ ANPA online 2021 se elibereaza gratuit si este valabil numai insotit de actul de identitate ce a stat la baza emiterii acestuia.

Posesorii de permis de pescuit recreativ emis in anul curent, au obligatia intocmirii fisei de captura (parte integranta a permisului de pescuit recreativ) dupa fiecare partida de pescuit desfasurata.

Termenul limita de transmitere a fisei de capturi completata aferenta anului 2020 este 28.02.2021.

Pentru permisul ANPA valabil pe fluviul Dunarea cu bratele sale, Marea Neagra si habitatele piscicole naturale necontractate de catre asociatiile de pescari recreativi legal constituite si recunoscute, fisa de captura anuala completata va fi transmisa catre ANPA pe adresa de e-mail fisacaptura@anpa.ro sau la sediile teritoriale ANPA.

Pentru permisul de pescuit recreativ eliberat de catre o asociatie de pescari recreativi, fisa de captura anuala completata va fi transmisa catre asociatia de pescari recreativi ce a eliberat permisul de pescuit recreativ.

Trebuie sa mai stiti ca permisul de pescuit eliberat online de catre ANPA nu este valabil in Delta Dunarii.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII