joi, 11 aprilie 2024
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăLegislatie pescuitCine da permisul de la ANPA

Cine da permisul de la ANPA

Asta in afara de sucursalele ANPA, desigur. Deci s-au impartit zonele de pescuit sportiv. Adica ANPA a evaluat cererile depuse de asociatiile de pescari sportivi si au fost emise „Autorizatii de pescuit recreativ sportiv”.

Noi zicem ca este important sa va uitati pe aceste liste deoarece asociatiile de pescari sportivi pot elibera permise de pescuit recreativ/sportiv (ANPA) numai dupa obtinerea autorizatiei de pescuit recreativ/sportiv. (vezi Ordinului 15 din 20.01.2011).

Pentru informare consultati site-ul anpa.ro

Pentru tarife asteptam publicarea in MO.

ULTIMELE ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

Agenția Descoperă Delta Dunării.

Descoperă Delta Dunării – 20 de ani de experiență în Delta Dunării

3
20 de ani de experiență în turismul sustenabil în Delta Dunării reprezintă un motiv de mândrie și recunoaștere pentru Agenția Descoperă Delta Dunării.În 20 de ani, echipa a reușit să transforme o frumoasă pasiune...

13 COMENTARII

 1. la turnu severin nu mai e peste nu se populeaza ajvps doar ne ia banii nu amenajaza nimic pentru pescari in yugoslavia se orinde peste pentru ca nu se mai baga plase sa interzis facrti ce va si la noi pentru ca platim degeaba

 2. domnule „marian”

  in urma ordinului (dati un google) pentru pescuit, s-a pus problema ca emiterea noilor carduri se va derula prin martie – aprilie. Pana atunci este valabil permisul din 2011. Mai mult, exact cum a spus asociatia: se pesuieste oriunde in afara de „biosfera Delta Dunarii”
  Deci, platiti taxa, mergeti cu permisul vechi, si daca vine politie, politie locala, jandarmi, etc… va recomand sa scoateti la imprimanta o copie a actului/ordin unde scrie negru pe alb unde aveti voie sa pescuiti si le-o puneti in fata.
  Ei profita de faptul ca multi nu cunosc legislatia si va amendeaza, sau va sicaneaza, ca poate pica unul si plateste amenda. De altfel, va recomand sa intrebati concret la unitatile de politie amnintite care este pozitia lor fata de pescuit (telefon la relatii cu publicul sau orice numar de contact). Adica, daca sunt si alte ordine, legi etc. care nu au ajuns la cunostinta publicului macar stiti dumneavoastra si le spuneti si la prietenii pescari… Necesar sa intrebati la toti, pentru ca unul singur cu certitudine va gresi (ex. am intrebat politia de frontiera ce este necesar pentru plecarea intr-o tara non-UE si daca ma luam dupa ei, ma intorceam de la granita, acasa)
  Fir intins!
  PS. Vedeti ca pe o lista gasita pe net, permisele de pescuit(cardurile) sunt date la DADR (Directia de Agricultura si Dezvoltare Rurala) deci fara nicio legatura cu asociatia de pescuit.
  Ma voi interesa luni, sa aflu exact, dar nu promit ca voi mai regasi site-ul acesta. In schimb, luni, marti cautati pe http://www.braila.net, voi face un subiect cu informatiile in cauza.

 3. Fratilor:Pescarii din zona noastra au vizat la asociatia,,LUNCUSOARA” din Vatra Dornei.Am avut o gramada de probleme in legatura cu controalele deoarece pescuim pe lacul Bicaz.Membrii asociatiei au spus ca daca avem talonul ANPA nu au ce ne face deoarece scrie clar pe el ca se poate pescui pe toate apele,balti(etc).
  Hotii de aici de la Bicaz,Piatra Neamt, nu mai au loc sa braconeze de pescari!

  Spuneti-mi niste pareri va rog frumos!

  Multumesc anticipat! FIR INTINS!

 4. Corect. Au putin peste 6000 de membri. Deja 2 amici m-au anuntat ca se muta ‘dincolo’. Ce crezi ca se alege de monopolul lor daca fac acelasi lucru vreo 2000 de oameni? Ca restul sunt pensionari care oricum platesc redus…
  Prutul e fff capricios. O partida in conditii optime o ‘prinzi’ cel mult odata pe luna. In rest, e tumultuos, e braga, e inaccesibil (dig-uri, drumuri de acces sub namol). De ce te arunci mestere ajps?
  Pe ANPA oricum o doare-n coispe. Baga 30 lei/pescar in cont si cam atat. Intr-o viata viitoare as vrea sa fiu rezultatul iubirii dintre anpa si ajps.

 5. Da, deci se confirmă – AJPS Galaţi (asociaţia unde vizez deja de vreo doi ani),poate elibera permise de pescuit pentru 2011. Rămâne cum am stabilit, de la 60 lei şi PG gratis în 2010, ajungem la 80 lei + 50 lei taxa pentru pescuit în rezervaţia Prutului inferior. Cred că vor să ne rărească de pe-acolo că nu mai au braconierii loc de noi 😀

 6. Nu. Sa puna taxa 500 lei pe an. Neaparat impus pescuitul in forma catch&release, eradicarea braconajului si maluri=gradini! Dar pot? Eu zic ca nu. Scumpirea vine doar pentru ca fraierii sunt pasionati si oricum nu renunta la hobby.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

icre de salau

Încheierea etapei de reintroducere a icrelor de șalău în Lacul Razim...

0
Pe 8 aprilie, campania anuală de repopulare a șalăului în complexul Razim-Sinoe, organizată de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), a ajuns la final....
Canalul mitchina

Canalul Mitchina

RECOMANDAM