53

Acest lucru se va intampla daca se vor pune in aplicare propunerile legislative inaintate de catre ARBDD.

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) a inaintat autoritatilor nationale propunerea ca pescarii amatori care vor pescui incepand cu anul 2018 in Delta Dunarii sa pescuiasca in regim „prinde si elibereaza” pentru patru specii de pesti: somn, salau, stiuca si crap. La pestii rapitori se va permite numai pescuitul cu naluci artificiale.

„Nu mai ai voie sa opresti niciun exemplar din cele patru specii. Aceasta noua parte de lege referitoare la pescuitul sportiv nu se aplica si la nivelul pescuitului familial, acolo unde se foloseste o lanseta”, a declarat vineri, pentru AGERPRES, guvernatorul Musetescu.”

In prezent, legea precizeaza ca se pot retine pana la 5 kg de peste pe zi sau un singur exemplar ce depaseste 5 kg.

Sursa informatiei: www.agerpres.ro

DISTRIBUIȚI

53 COMENTARII

  1. Just implement this and you will kill the tourism in Delta de Danube…. and with it thousands of businesses that bring good money to Romanian economy…..OOOOPS you forgot to think.

    Don’t destroy. improve, encourage…

    (Doar implementați acest lucru și veți ucide turismul în Delta Dunării …. și cu ea mii de afaceri care aduc bani buni economiei românești … ..OOOOPS ai uitat să gândești.

    Nu distruge. îmbunătăți, încurajați …)

  2. dl Guvernator, incepeti o actiune de amploare prin dragarea inteligenta a Delte…..
    pierdem o comoara de nepretuit la care alte tari ravnesc….faceti ceva util,populati cu puit Delta. se pot trage fonduri europene….miscati ceva nu bolanziti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Va recomandam sa cititi

Cum a fost la Cormoran Resort din Uzlina, Delta Dunarii

Ani de-a randul am vazut din viteza barcii resortul Cormoran, avand drumuri in alte parti ale Deltei si de fiecare data cand am trecut pe langa el mi-am propus sa-l vizitez. Faptul ca a fost un pionierat in turismul din Delta Dunarii, ca in spatele acestui…