2.9 C
Tulcea
19 ianuarie, 2020

Da, stim ca in Delta Dunarii se poate pescui peste tot unde-i apa. Insa exista anumite locuri ce au fost testate de catre noi si de catre alti pescari si acestea le publicam in aceasta sectiune.
Iar daca esti pescar sportiv si ai descoperit locuri de pescuit in Delta Dunarii sau Dobrogea de Nord, spune-ne si noua, nu le tine numai pentru tine! Fir intins si nu uita sa pescuiesti sportiv!

Adauga un loc unde ai pescuit in Delta Dunarii 

Harta cu locatiile de pescuit din Delta Dunarii si Dobrogea de Nord 

Ultimele locatii

Canalul Vacaru

Canalul Vacaru este un refugiu pentru pescarii la rapitori, atunci cand vantul ii alunga de pe lacuri. In general, pe acest canal (mai ales in zonele de intrare pe canal) se prind bibani, dar si stiuci. Pescuitul se face din barca.

Lacul Pietrei

Lacul Pietrei este o amenajare piscicola cu o suprafata de 88 ha, situata in Judetul Tulcea, la aproximativ 35 Km de Municipiul Tulcea pe ruta Tulcea –Murighiol. Lacul are adancimi de pana la 5 m si are o populatie piscicola diversa :crap, caras, salau, stiuca, somn, biban, rosioara. Locurile de pescuit sunt amenajate si au…

Canalul Litcov

Super frumos cu apa curgatoare pentru pescuit recreativ

Canalul Lopatna intersectia cu canalul Miazazi

Locul se mai numeste in limbajul locanicilor pescari “La casuta alba”. 1-2 locuri maxim pentru pescuitul la stationar de pe mal. In rest, loc bun de pescuit din barca in special la bibani. Se ajunge la acest loc de pescuit numai cu barca.

Articole din sectiune

ULTIMELE COMENTARII