luni, 2 octombrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Canalul Comunal – Sfantu Gheorghe

Este canalul ce strajuieste practic localitatea Sfantu Gheorghe. Mai toata perioada anului este sufocat de bradis. Se poate spune ca este un loc de pescuit din zona, mai ales la pestisori gen carasel, palatica, in general albitura marunta. Canalul acesta insa rezerva surprize pe care le puteti avea daca incercati si altceva .. sa zicem dupa stiuca.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

5 COMENTARII

  1. Canalul de imprejmuire al localitatii .. e ca si inexistent. Iarba ca pe camp.Am incercat cu top watere, antibradisuri la o stiuculita pe el. Nimic. doar broastele mai veneau dupa naluci

  2. Plin de bradis! Totusi in cele cateva ochiuri de apa am luat 3 carasei cat palma. Am aruncat undita asa la plictiseala.
    Oricum la stiuca este imposibil sa dai acolo. Poate in primavara cand nu o mai fi atata bradis.

  3. In vara anului 2004, am ajuns dupa multe incercari si in Sfantu Gheorghe, un loc minunat sa-l petreci impreuna cu familia, plaja, dunarea……! Locuri de pescuit in apropire sunt destul de putine, in restul locatiilor trebuie sa folosesti barca, dar daca nu aveti posibilitatea de ce sa nu incercati pe canalul care inconjoara localitatea. Imediat ce se termina blocurile din dreapta pontonului incepe acest canal iar aceasta portiune am gasit-o cea mai accesibila. Am folosit echipament de spining si linguri Berti, mai de toate modelele au dat rezultate. Eu cred ca am avut noroc anul acela pt. ca bradisul era doar pe marginea canalului iar pe centru apa se ducea aproape in 3-4m. Rezultatele au fost modeste, cateva marle pana intr-un Kil, dar satisfactia maxima. Dimineata a mers cel mai bine, pana intr-o zi in care am avut o surpriza foarte placuta, o dihanie, pe care o estimez undeva intre 5 si 10 kg sincer nu pot sa definesc foarte bine marimea ei , oricum drilul a fost superb. Pe caderea lingurii firul a luat-o in stanga, intep si atunci incepe valsul. M-a plimbat timp de 15 minute pe tot canalul, cand stanga cand dreapta, iar impreuna cu ea si un nene pescar cu un minciog in care incapea un caras ca palma, se misica nervos in spate mai emotionat decat mine. Intr-un final cumatra ne-a scuipat pe amandoi direct in fata, cu tot cu lingura. Ce sa va mai zic ca lingura parea in gura ei un fel de scobitoare, cam cu asta am ramas din ziua aceea. Deci eu va sugerez sa nu renuntati asa de usor, cine stie de unde sare…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Apus de soare delta dunarii

Apus de soare in Delta Dunarii – Video

0
Apusul de soare in Delta Dunarii este unul dintre cele mai frumoase momente pe care le poti trai in aceasta zona unica. In timp...

Pescuitul în luna octombrie

RECOMANDAM