luni, 27 noiembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Canalul Lopatna

In mod normal pe harti este trecut ca fiind Garla Lopatna, insa noi va vom prezenta ca loc de pescuit portiunea de canal (navigabila) situata intre canalul Eracle si canalul de acces in lacul Miazazi. Accesul se face numai cu barca, insa pescuitul se poate practica si de pe mal, existand cateva locuri unde va puteti intinde lansetele. Asta desigur fiind conditionat de nivelul apei. Speciile vizate sunt in special carasul, platica, rosioara si bibanul.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Obținerea permisului de pescuit recreativ ANPA – ghid 2024

0
Practicarea pescuitului recreativ în habitatele piscicole naturale, cu excepția Rezervației Biosferei „Delta Dunării“, se realizează pe baza permiselor emise anual de ANPA și eliberate...

RECOMANDAM