duminică, 26 iunie 2022
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Canalul Tataru – Sfantu Gheorghe

Este locul cel mai accesibil din Sfantu Gheorghe unde se distreaza toata lumea la pescuit. Nu este departe de sat, cam 20 de minute de mers pe jos, se poate ajunge pe jos, este accesibil. Se ajunge mergand din centrul satului, de la Primarie, in amonte de Dunare, paralel cu ea. Te invarti un pic pe stadutele pline de nisip, dar este imposibil sa nu ajungi la canalul cu pricina. Pescuit complet in acest canal, la stiuca, biban, salau, caras, platica, crap fiecare dupa placul lui. Toata lumea pleaca multumita de acolo. … sau asa pare. Locul unde te duci cu nevasta, copilul cica sa prinzi peste. De vrei liniste, trebuie sa tatonezi locurile mai indepartate pe canal. Interesant este si pescuitul din barca pe acest canal, nefiind prea zapacit de barci cu motoare.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ARTICOLE DIN SECTIUNE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE RECENTE

Noul cuantum al amenzilor in Delta Dunarii – proiect Hotarare de...

0
Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a publicat pe site-ul sau proiectul de Hotarare a Guvernului privind actualizarea cuantumului amenzilor prevazute la art. 13 din Legea...