joi, 21 septembrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii

Canalul Tataru – Sfantu Gheorghe

Este locul cel mai accesibil din Sfantu Gheorghe unde se distreaza toata lumea la pescuit. Nu este departe de sat, cam 20 de minute de mers pe jos, se poate ajunge pe jos, este accesibil. Se ajunge mergand din centrul satului, de la Primarie, in amonte de Dunare, paralel cu ea. Te invarti un pic pe stadutele pline de nisip, dar este imposibil sa nu ajungi la canalul cu pricina. Pescuit complet in acest canal, la stiuca, biban, salau, caras, platica, crap fiecare dupa placul lui. Toata lumea pleaca multumita de acolo. … sau asa pare. Locul unde te duci cu nevasta, copilul cica sa prinzi peste. De vrei liniste, trebuie sa tatonezi locurile mai indepartate pe canal. Interesant este si pescuitul din barca pe acest canal, nefiind prea zapacit de barci cu motoare.


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

lacul lumina delta dunarii

Lacul Lumina – loc de pescuit in Delta Dunarii

0
Lacul Lumina din Delta Dunarii este un loc excelent pentru pescuit, cu o mare varietate de pești, cum ar fi știuca, crapul, somnul și...

Pescuitul în luna octombrie

Bancuri cu pescari

Bancuri haioase cu pescari

RECOMANDAM

Resort hotel cormoran uzlina delta dunarii

Resort Cormoran

0