miercuri, 4 octombrie 2023
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
Agentia Descopera Delta Dunarii
AcasăPescuitLocuri pescuit Delta Dunarii - TulceaGura de varsare a Dunarii in Marea Neagra - Sfantu Gheorghe. Loc...

Gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra – Sfantu Gheorghe. Loc de pescuit

Locul este un pic mai greu de descoperit pentru cel ce viziteaza prima oara satul Sfantu Gheorghe si cam departe. Este o adevarata calatorie. Se merge pe drumul inspre Mare, se iese din sat, la aproximativ 1km de unitatea militara se face un drum ( carare) in dreapta inspre Dunare, in capatul lui fiind o liziera de salcii. Se tine drumul asta pana se da de Dunare, cam cateva sute de metrii bune. Deci, bagaj subtire ca este ceva de mers, cam 2 km. Malul este prietenos, locuri destule. Se poate da dupa somn, salau, avat si de ce nu dupa crap. Personal am dat dupa rapitor in general pentru ca primul si ultimul drum cu echipamentul in carca de stationar m-a terminat. Asa ca am preferat sa car o lanseta si o gentuta .


Pescuitul recreativ/sportiv este interzis pe lacurile si canalele care nu sunt mentionate in Anexa 3 a Ordinului nr. 159 din 24 iunie 2011 privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate.
ULTIMELE ARTICOLE ADAUGATE

VA RECOMANDAM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Descopera Delta Dunarii

ARTICOLE RECENTE

Apus de soare delta dunarii

Apus de soare in Delta Dunarii – Video

0
Apusul de soare in Delta Dunarii este unul dintre cele mai frumoase momente pe care le poti trai in aceasta zona unica. In timp...

Pescuitul în luna octombrie

RECOMANDAM